Множеството коментари и остри критики от потребителите отправени към тялото на певицата Андреа навярно са я накарали да се вземе в ръце. 

Изпълнителката не крие, че през последните месеци е качила няколко излишни килограма, а голяма част от фотосите, които публикуваше в социалните мрежи минаваха през обработка на фотошоп. 

Андреа обаче е решила да се справи с несъвършенствата и днес сподели със своите почитатели, че е успяла да свали цели 10 килограма и то за краткия период от 2 седмици. 

Това блондинката разкри на стори в Инстаграм, като допълни, че е успяла да постигне този успех благодарение на здравословно хранене, а сега започва и с усилени тренировки във фитнеса. 

Бившата приятелка на Кобрата хвърли и още една бомба в мрежата, като съобщи, че се завръща в поп-фолк жанра и съвсем скоро ще заснеме видеото към новата си песен. 

Тя ще носи заглавието "Егоист", а голяма част от потребителите са сигурни, че парчето ще е посветено на Кубрат Пулев, предвид разкритията, които изпълнителката направи в последните няколко дни. 

Двамата вече са окончателно разделени, а Андреа публично разказа за предателства, изневери и лъжи от страна на боксьора, а в началото на седмицата представи и документ за покупко-продажба на имот от Пулев, който според певицата е бил за една от любовниците му. 

Андреа с втори удар срещу Кобрата, войната продължаваПевицата показа документ за покупко-продажба на имот от Пулев за негова любовница

Андреа с тежък удар към Кубрат: Изневерявал ми е, докато ме молеше да му родя дете! Лъгал е, че ще се самоубияСамо аз в малка България не съм знаела, че "бъдещият ми съпруг” си има сериозни гаджета, написа Андреа