Андреа продължава да нанася удари срещу бившето си гадже Кубрат Пулев. С днешна публикация, певицата ясно даде да се разбере, че войната няма да приключи лесно и явно е решила да извади всички "кирливи ризи" на спортиста на бял свят. 

След като преди дни, Андреа разказа за предателство, изневери и лъжи, сега тя представи и документ за покупко-продажба на имот от Пулев, който според певицата е бил за една от любовниците му. 

"Много ми е интересно, докато 5 години ми живееше в къщата...си купуваше имоти с любовниците си...бащата на това момиче знаеше ли бе?!", написа тя във "Фейсбук".

 

По-късно, блондинката изтри публикацията си, но пък за сметка на това затрупа последователите си с множество сторита, показващи нейното разочарование и ярост. Последното от тях гласи "Беше всичко, а сега си просто урок."

Припомняме, че преди 2 дни, Андреа написа остър коментар към бившия си приятел Кубрат Пулев. В социалната мрежа "Инстаграм", блондинката обвини боксьора, че ѝ е изневерявал, докато на нея е обяснявал, че иска семейство. Освен това по думите ѝ Кубрат се е оправдавал пред хората, които са знаели за забежките му, че Андреа е луда и ще се самоубие и затова продължава връзката си с нея. 

Андреа с тежък удар към Кубрат: Изневерявал ми е, докато ме молеше да му родя дете! Лъгал е, че ще се самоубияСамо аз в малка България не съм знаела, че "бъдещият ми съпруг” си има сериозни гаджета, написа Андреа