От известно време фолк певицата Андреа е в Турция и по-конкретно в любимия си град Истанбул. Заминаването и бе по повод процедура, която си направи в естетична клиника, но какво точно по себе си "тя е пипнала" не става ясно. 

Типично за блондинката, тя залива мрежата със сторита в Инстаграм от престоя си в южната ни съседка, но едно от последните видеа в профила и ни направи силно впечатление. 

Андреа сподели с последователите си, че е била в магазин за булчински рокли и в захлас разглеждаше всяка от тях - коя от коя по-красива. 

Сторито на Андреа в Инстаграм от сватбения магазин в Турция

Фенове вече си задават въпроси дали певицата не се подготвя за сватба с Кубрат Пулев, който според слухове, също е с нея в Турция и именно с негова подкрепа постъпи в клиниката в Истанбул.

Андреа не пропусна да сподели и специалните си благодарности на доктора, който явно се е погрижил добре за нея.

"Добрият доктор не трябва да е само професионалист, но и прекрасен човек. Много съм щастлива от това, че имах възможността да се запозная с д-р Онур и да бъда под неговите грижи. Благодаря му, че ме накара да се чувствам сигурна. Процедурата ми мина перфектно и съм наистина щастлива"" - написа българската звезда. 

Според woman.bg Андреа е решила да тунингова бюста си, тъй като от много време има проблеми с имплантите. Турският доктор e oтгoвoрeн зa гърдитe и нa рeдицa бългaрки, кaтo cрeд пocлeднитe му извaяни бюcтoвe e тoзи нa Мoникa Вaлeриeвa. Плeймeйткaтa e мнoгo близкa приятeлкa c Aндрea и имeннo тя я нacoчилa към иcтaнбулcкaтa клиникa. Мoникa e eднa oт нaй-рeдoвнитe клиeнтки нa плacтичния хирург, при нeгo тя cи прaви ocвeн гърди и брaзилcкo дупe плюc липocукция.

Рожденичката Моника Валериева показа дупето си след операцията СНИМКИСексапилната моделка отбеляза личния си празник с приятелка в Лос Анджелис