Андреа си подари поредната луксозна ваканция с приятели. Този път певицата замина за Дубай. Теодора Андреева, както е истинското име на звездата, се отбеляза от лъскав хотел точно до изкуствения остров в емирството, в което в момента температурите са около 42 градуса по Целзий.

Бившата на Кубрат Пулев се показа в компанията на известен моден фотограф, с когото вдига наздравици на хладно в хотелската стая. Дали е по работа в чужбина или ще си почива, засега не споделя пред феновете си.

Преди да отлети за Дубай, блондинката бе на пътешествие в Милано с близката й приятелка Моника Валериева. Докато Пулев се защитаваше пред етичната комисия в САЩ от обвиненията на репортерката Джени Суши в сексуално посегателство, Андреа не спираше да празнува в италиански заведения.

Наскоро Андрея призна, че не е готова за нова сериозна връзка, но може пък да срещне любовта в Дубай. Повод за повдигането на завесата е въпрос, отправен от неин почитател.

Това е първото официално признание на Андреа, че е сама и не търси мъж, след като преди месец хвърли бомбата, че слага край на 12-годишната си връзка с Кубрат Пулев. По този начин не оставя и капка съмнение, че дългогодишната й любов с Кобрата е свършила.

Андреа: Не съм готова за сериозна връзкаПовод за повдигането на завесата е въпрос, отправен от неин почитател

Моника Валериева утешава Андреа след раздялата с ПулевПлеймейтката пусна стори, на което държи ръката на фолк певицата