Андреа за пореден път показа, че не е безразлична към коментарите на медиите по нейн адрес. Всеизвестен факт е, че снимките на популярните личности винаги минават през ретуш, но тези на Андреа са една от най-засяганите теми в бранша й.

Вчера в популярен седмичник се появиха папарашки кадри, за които запознати потвърдиха пред TrafficNews, че това е Андреа - татуировката на гърба на жената от снимките е абсолютно същата като тази на певицата.

Видно на снимките изпълнителката е доста по-пълна, в сравнение с кадрите й в социалните мрежи.

Снимки : "Уикенд" 

Певицата обаче не пропусна да отвърне на коментарите по папарашките снимки. Пред нейни последователи отрече да е тя на снимките.

Въпреки, че отрече да са достоверни снимките, Андреа написа дълъг пост в социалните мрежи с който отвърна на провокацията.

Ето какво написа тя:

Не е лесно постоянно да те клеветят и да пускат фалшиви статии за теб! Точно за това същата медия загуби много дела от мен! Посланието ми тук е следното. Представете си как някои хора на заплата разбира се (според мен би трябвало да вземат повече пари, в крайна сметка клеветейки някого и оронвайки го с фалшиви снимки и статии определено си слагат грях на душата).

Сядат зад бюрото и започват да мърдат малките си пръстчета върху клавиатурата и си казват - какво достатъчно вулгарно да напиша, за да се продаде бройчето днес? И вие купувате и пълните джоба на бездушни и неморални хора! Те печелят от вас обиждайки живота на хората, които се опитват да постигнат нещо!

Някои от вас го купуват, четат.. някои вярват в написаното.. и започвате да ме питате дали е вярно или не.. Един безкраен и безсмислен кръг! Някой път си мисля, че живота ми е като филм, но не обичам драмите затова не влизам в измислени скандали, не обичам глупости, които да ме отклоняват от главното, което обичам - my music! И хората, които обичам ,които ме подкрепят и обичат изкуството ми.. заради Вас си заслужава винаги !".

Певицата получи подкрепа от близки и фенове. Николета Лозанова също се включи с коментар с който искаше да покаже подкрепата и любовта си към певицата. 

Други обаче не пропуснаха да я нападнат - много от тях й припомниха, че често забравя да обработи и пръстите на крайниците й, когато се вталява на снимки.