Фолк певицата Андреа, която съвсем наскоро все кардинални решения за живота си и извади на показ лични данни, свързани с вече бившата й половинка Кубрат Пулев, става все по-активна в социалните мрежи. 

Блондинката не се притеснява да говори открито със своите последователи за случващото и се в личен план и често дава възможност на фенове да й задават въпроси в Инстаграм. 

Днес тя отново пусна въпросник и сподели мнението си по няколко въпроса. В своите отговори Андреа отбеляза, че има много приятелки и колежки, които не се радват на щастлив живот, но се примиряват и намират оправдания за случващото се. 

"Аз просто не съм такъв човек, поради простата причина, че имам несломим дух! Не обичам фалша! А и за човек, борел се да постигне всичко сам години наред, както и да запази себе си като жена и морал, смятам, че не аз съм в грешка. Грешно е да потъпча себе си в името на чужди интереси!" - категорично заявява певицата. 

Андреа написа още, че пред последните години е позволила на някои хора да влияят на кариерата й и никога повече няма да допусне тази грешка. 

Последователи на звездата естествено побързаха да я провокират, като споделиха, че според тях "само слабаците изневеряват". 

Бившата изгора на Кобрата им върна отговор така: "Хората изневеряват, когато имат грешна представа за морал и за това кое е правилно и кое е грешно. Първи те учат родителите, ако и те не се справят, тогава си само ти и Господ. Но изневярата става често, когато и човек на вярва в себе си и не е уверен. Тогава си създава грешна представа. Изневярата не винаги се състои в сексуални отношения. Изневярата към собствените ти вярвания е най-голямото предателство". 

Припомняме, че въпреки скандалните разкрития, които направи и тежката раздяла с Кубрат Пулев, Андреа е взела живота си в ръце и обмисля грандиозно завръщане в поп-фолк музиката.

Певицата вече пише и първата книга за живота си и се е заела сериозно със свалянето на килограмите. Тя вече е -15 кг, спортува здраво и внимава с храните, които приема. 

Андреа свали 10 кг, подготвя грандиозно завръщане в поп-фолкаИзпълнителката споделя, че е успяла да се раздели с излишните килограми само за 2 седмици