На 23 януари, рожден ден празнува известната изпълнителка Андреа. Тази година, тя избра да посрещне подобаващо своите 32 години и замина на екзотично място. 

Говорим за Пукет, Тайланд, където блондинката се е отдала на куп глезотии и релакс. Тя сподели няколко сторита в личния си профил, на които показва райското място, на което е отседнала.

Най-вероятно тя е там в компанията на своята половинка - шампионът по бокс Кубрат Пулев.

Преди минути, звездата пусна и кадър послучай рождения си ден, на който позира във вана с листа от рози и е облечена в секси бански костюм. 

На снимката се вижда и красива торта, покрита с плодове, а по бялата чиния, с шоколад е изписано: Happy birthday, Andrea!

"Научих се да се радвам на нещата, които ми се случват и с времето разбрах, че само ме учат как да бъда по-добра версия на себе си! Научих се да не се съмнявам в интуицията си, тя е тази, която ме движеше! И всяка моя мечта всъщност е това, което ме доближава до съдбата ми! Всичко е вече написано, само трябва да четем знаците!" - написа Андреа.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Научих се да се радвам на нещата, които ми се случват и с времето разбрах, че само ме учат как да бъда по-добра версия на себе си! Научих се да не се съмнявам в интуицията си, тя е тази, която ме движеше! И всяка моя мечта всъщност е това, което ме доближава до съдбата ми! ❤️Всичко е вече написано, само трябва да четем знаците! Happy Birthday to me! I learned how to enjoy the things that happen to me. In time I understood that they teach me be a better version of me. I learned to never doubt my intuition. It propels me to move forward. Every dream of mine pulled me closer to my destiny. Everything is predestined, we just have to read the signs. Happy birthday to me.

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

Фенове, приятели и колеги от началото на деня не спират да публикуват своите пожелания към певицата! Една от най-близките й приятелки Николета Лозанова също не пропусна да я поздрави по повод празника.

Родена през 1987 година, Теодора Андреева започва активната си музикална кариера през 2006 година. Днес тя е едно от най-популярните лица в съвременната родна поп-фолк музика, а освен това е и добре позната като половинката на най-добрия български боксьор Кубрат Пулев, с когото е обвързана от близо 11 години.

Вече близо 13 години на музикалната сцена в България, а и не само, през своята кариера Андреа има множество хитови песни и доста музикални награди.