Богинята на нощния живот поставя нови норми и правила в парти-културата в България. Алисия пък има изграден свой стил в поп-фолка. Комбинацията е тотално разбиваща и на нея се насладиха голям брой почитатели. Това се случи в петъчната вечер в Megami Club Plovdiv. Още преди да излезе на сцената пред многобройната пулика, Алисия сподели, че обожава да прави партита в клуба под тепетата.
 
Тя лично изрази отношението си към Megami Club Plovdiv и винаги чудесните гости и от сцената. Специално и с удоволствие Алисия пя хит след хит. Песните й са уникални и феновете ги обожават. Така Алисия осъществи последния за седмицата лайв в Megami Club Plovdiv. Изненади не липсваха и специален музикален гост на Богинята на нощния живот в петък вечер беше топ сензацията на сръбската музика Емина Туфо.
 
Тя зарадва публиката в клуба като изпълни няколко песни на сцената. Същата вечер Megami Club Plovdiv се радваше на ярко ВИП присъствие.След участието си в прословутия W Club, рап-сензацията Криско реши да разпусне в Megami Club. Николета Радукова, собственик на най-продаваната марка "Nikole Collection" също блестеше в Богинята на нощния живот. Из светските среди се носи слух, че рапърът и дизайнерката обмислят общ проект. Със сигурност ни очаква нещо интересно.