Една от любимките в родния поп фолк - Алисия даде подобаващ старт на летния сезон и избра да събира тен на най-известния гръцки остров - Миконос. 

Там тя е в женска компания, а не с новия си мъж, който до момента старателно крие, но вече загатна за неговото съществуване с няколко фотоси.

Дамите са отседнали в бутиков хотел, предлагащ куп удоволствия, а предлаганите услуги са на много високо ниво. През деня събират бронзов загар, но не само по известните плажове, а и на луксозна яхна, с която обикалят, за да се насладят на всички забележителности, които предлага дестинацията. 

На борда не липсва Моет и плата с плодове, с които момичетата глезят сетивата си, а Алисия за пореден път доказа, че приза й за "Модна икона" е напълно заслужен. 

Освен перфектни форми, изпълнителката обира овациите с плажен стайлинг, с който доказва, че да бъдеш неустоима като русалка е напълно възможно. 

Щом се свечери, българските красавици похапват с някой от местните ресторанти, а вечерта отново завършва с чаша вино. 

Разположен между китните острови Тинос и Наксос, скрит сред Цикладските острови, Миконос е наричан перлата на Егейско море. 

Не е чудно, че той е предпочитано място за почивка от милионери, известни личности и ценители на лукса.