Днес е официалното откриване на напълно обновения гръцки ресторант "Елеа" в град Пловдив. Пловдивчани и гости на града, отново ще могат да прекарват времето си сред приятната атмосфера, която предлага любимото на мнозина място. 

Новият ресторант "Елеа" e локализиран в мегакомплекса "5POINTS", който събира на едно място няколко топ заведения и за отрицателно време се превърна в най-горещата точка за нощни приключения под тепетата. 

Гръцкият ресторант

Интериорът на заведението е дело на гръцки дизайнер - стилен и елегантен, изпипан до най-малкия детайл. Част от интериора са няколко маслинови дървета, докарани специално от южната ни съседка, като най- старото дърво е на 300 години. 

Живите маслинови дръвчета имат и древна символика. Гърците украсявали с маслинови клонки победителите от Олимпийските игри. Смятало се е, също така, че маслината е прародител на всички дървета и е символ на живота, мира, любезността и добротата. 

Просторна лятна градина и изпълнен със светлина и зеленина салон ще събират до 400 души, колкото е и капацитета на ресторанта. 

В богатото меню на ресторант "Елеа" ще има предложения, удовлетворяващи вкуса на всеки посетител. Акцентът отново ще пада върху качествена гръцка кухня и винаги прясна риба и морски дарове. На страниците ще откриете и голям брой салати, предястия, разядки, основни ястия, десерти – гостите на „Елеа“ ще могат да си направят пълна разходка из вкусовете на Гърция и не само.

Винена листа, голям избор от узо и отбрани алкохолни напитки ще покриват изискванията и на най-капризните клиенти. 

Всеки ден, ресторантът ще предлага и разнообразно обедно меню с готвени ястия, които също ще бъдат от традиционната гръцка кухня. 

„Елеа” е подходящото място за среща с приятели, бизнес среща или релаксираща вечеря, но ще бъде и мястото, където  ще може да отпразнувате и вашия специален повод или тържество.

Освен внимателно персонално обслужване от висококвалифициран персонал, на разположение на всички посетители на заведението ще огромен безплатен паркинг. 

Ресторантът ще работи от понеделник до неделя включително, от 10:00 ч. до 01:00 ч.

Телефон за резервации: 0885-544-051