Грандиозен спектакъл, по повод тринадесетото издание на престижния конкурс за красота МИС ВАРНА, организиран от VIP Fashion Group, ще бъде представен на 23 август. Водещ на бляскавото събитие ще бъде Ники Кънчев, а специален гост – поп звездата Михаела Филева и балет Арт Денс.

За прическите на всички участнички в конкурса ще се погрижат от Christian of Roma GROUP. Българо-италианската козметична компания e официален партньор на събитието, както и на предстоящия през ноември конкурс Мис България 2018. Топ коафьорите от салони Нуши ще направят двадесет и четирите красавици още по-неотразими, като направят прическите им.

Освен на прекрасните претендентки, зрителите и гостите на МИС ВАРНА 2018 ще имат възможността да се насладят и на невероятно MAPPING SHOW на Alfaparf, L'ANZA, OWAY и BES организирано от козметична компания Christian of Roma! Уникалната хореография и ефектен стайлинг на миските ще потопят присъстващите в една неповторима атмосфера.

Церемонията ще бъде на Пристанище Варна, пред клуб Senso от 21.00 часа, където ще бъде избрана новата Мис Варна 2018, сред двадесет и четири варненски красавици. Победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс Мис България.

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса се изработват специално за участничките в него. Участничките в конкурса ще се появят по бански, а обувките им ще бъдат направени по поръчка.

Освен титлата МИС ВАРНА 2018 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ ВАРНА 2018.