След като няколко поредни пъти Сузанита загатваше за своите секси форми с провокативни снимки в оскъдно облекло, тя реши да се открие напълно и пусна видео стори, на което показва гърдите си. 

Без срам, 16-годишната певица лъсна гола пред погледите на стотици потребители, с което зарадва мъжката половина, но и предизвика възмущението на голяма част от хората, които следват профила й. Мнозина определиха провокацията й като евтин PR.

Скандалното клипче буквално взриви социалните мрежи и се разпростни като вирус в различни групи. 

Едни възкликнаха "срам и позор", други се радваха на гледката, а трети описаха действието й с цветущи определения. 

Още по-смущаващо бе това, че минута преди голото видео, Сузанита пусна друго стори, посветено на баща й. "На татко. Той ме научи това, което никой друг мъж не успя, че има и любов без болка". 

В момента, скандалното клипче с голите гърди на изпълнителката е изтрито от профила й, но може да бъде видяно в интернет пространството. 

Разсъбличането на щерката на Орхан Мурад започна през 2018 година, когато тя сподели кадри, на които позира чисто гола до кръста и прикрива прелестите си само с коса. 

Последва секси поредица от снимки по оскъдно черно облекло, на които тя показва тренирани задни части и пуши джойнт.

След това гаджето й Александър също не пропусна да се похвали с формите на своята изгора и публикува еротични фотоси, заснети в луксозен СПА комплекс. 

През февруари, пловдивчанката отново разлая кучетата и засенчи плеймейтките с провокативни кадри. Певицата отново се пусна гола, но този път във ваната, с чаша шампанско в ръка, което не отпива, а директно излива в устата си.