Повечето от родните знаменитости са се променили през годините. Някои от тях прибягват до намесата на скалпела, а други се ограничават с процедури за освежаване и промяна на външния вид. Вижте кои са звездите, чиято промяна е най-впечатляваща:

Светлана Василева от Търговище в момента няма нищо общо с начина по който е изглеждала преди да дойде в столицата. А след като вече е съпруга на Християн Гущеров, блондинката се радва на още по-лъскав начин на живот, който допринася за настоящата й визия.

Самият Азис публикува в социалните мрежи своя снимка на която е на 15 години. За тези 20 години разлика кралят на поп-фолка успя да смени няколко коренно различни визии и да провокира с тях обществения интерес. 

На днешна дата Златка Райкова е една от най-желаните и обсъждани жени в родния шоубизнес. Тя успя да стане образец за стил и съвършен външен вид, но нейни стари кадри подсказаха значителните корекции, които са й помогнали за популярността на която се радва сега. 

Говори се, че именно уж близки приятелки на Николета Лозанова са разпространили нейни стари фотоси, които според мълвата тя се опитва да премахне. 

В началото на кариерата си Алисия е била много далеч от сегашната й визия. Според слуховете освен усилените й тренировки във фитнеса, тя се е доверявала неведнъж и на хирурзи за перфектната й визия. 

Зейнеб Маджурова спечели награда за най-стилна личност за 2018 година, но е факт, че през тези години е претърпяла голяма промяна, именно заради славата. Освен говора си и стила на обличане, брадърката е успяла да подобри прическата и тена си, които я правят още по-стилна и атрактивна.

Моника Валериева няма нищо общо с визията си днес. Първоначално моделката е коригирала устните си, но след това е продължила с интервенциите, за да се доближи до съвършения външен вид. 

В зората на кариерата си Преслава беше много по-пухкава. Поп-фолк певицата е една от малкото в нейния жанр, които не са се възползвали от услугите на хирург. За сметка на това тя отслабна драстично, дори се носеха слухове за анорексия, което притесни феновете й. Самата певица е категорична, че е положила големи усилия, за да отслабне и сега се чувства много по-добре.

Моделката Александра Богданска е една от най-търсените лица за модните среди. Любимата на Даниел Петканов не крие, че има силикон в гърдите и твърди, че си е увеличила бюста, заради модните й ангажименти. 

Ако в момента тийн идолът Тита се доверява на Photoshop, то на нейни стари снимки си личи, че не ги е минавала през обработка. Без напомпани устни, екстеншъни, силен грим и филтри, протежето на Криско е много красива, категорични са феновете й.

Ретро кадри показват, че една от най-популярните фолк певици у нас Галена е била значително по-естествена. Според слухове звездата е коригирала носа и устните си. Не можем да кажем дали е така, но е факт, че в момента тя е еталон за стил.

Фолк певицата Анелия претърпя доста промени за повече от десет години на сцената. Вече няма и помен от гарваночерните й коси и скромния бюст. Говори се, че освен въшния си вид, певицата промени и поведението си, което я прави коренно различен човек.

Преди повече от пет години наследникът на Тони Стораро Фики остана разочарован от музикален формат в България, който според изпълнителя е "подъл монтаж". На кадрите от неговото участие във шоуто се вижда, че след участието му в него певецът се е погрижил да се сдобие със съвършеното тяло, която е една от причините да има толкова много фенове от женски пол.

Старите фотоси на Мария показват, че тя е обикновено и естествено момиче без корекции по себе си. Но в момента тя е с типична за нейния стил визия и не крие за разлика от повечето си колежки, че е коригирала устните и гърдите си. 

След скандалното участие на плеймейтката Нора Недкова в "Черешката на тортата" в интернет бяха публикувани нейни снимки на които ясно се вижда, че все е била без пластични интервенции. Когато е навършила пълнолетие Нора е изглеждала по съвсем друг начин. Според слухове, освен силикона в гърдите и филърите в устните, носът й също е опериран.