След футболната еуфория идва ред на най-престижния конкурс за сексапил, създал имена като Николета Лозанова, Златка Димитрова, Златка Райкова, Ася Капчикова, Маги Бадер и Нора Недкова. Едни от най-известните жени в България са именно гордите притежателки на титлата Playmate Of The Year. Хиляди красавици мечтаят да влязат в бляскавото семейство на списание "Плейбой" и да сбъднат мечтите си, стотици се осмеляват да заявят бляна си, а само единадесет са избраните да се борят за престижната титла през 2018 година, пише БЛИЦ. 

На 19 юли, четвъртък, от 23:00 часа в Bedroom Beach ще бъдат представени 11-те претендетки за Playmate Of The Year 2018. Сред красавиците има футболистка, танцорка и бъдещ архитект.

Сексапилните участнички в конкурса ще дефилират на ексклузивно Games of Sin парти и само гостите в най-популярния клуб на родното Черноморие ще бъдат първите, запознали се с тях. Организаторите на конкурса Христо Сираков, Любен Дилов-син и Борис Гълъбов продължават тенденцията за естествени участнички. Само две от красавиците имат силиконови импланти в бюста. Дали, обаче, тазгодишната победителката отново ще е натурална красавица – предстои да раберем само след няколко месеца. След фурора на последната носителка на титлата - Нора Недкова, вече се говори, коя ли ще е следващата Плеймейт и дали ще е така скандална, като настоящата.

Ексклузивното представяне на претендентките ще бъде придружено от пищно шоу, по време на което момичетата ще разкажат повече за себе си. Няма да липсват и традиционните провокативни дефилета на красавиците, в които ще демонстрират не само чувсвото си за хумор, интелект, биография, но и перфектните си тела. Организаторите обещават, че ще миксират най-доброто от програмите на Bedroom с най-провокативното от арсенала на Playboy.