Betano е букмейкър, чиято платформа предлага страхотни възможности за залози. Компанията, която е позната не само в Европа, но и в Латинска Америка, се откроява с приятния си дизайн, лесния за навигация сайт и добрата си спортна секция. На разположение на потребителите, които използват услугите на БЕТАНО България са примамливи промоции, щедри бонуси и разнообразни оферти, а в сайта ви очаква и вълнуващото Betano казино, в чието портфолио постоянно се добавят нови игри. Важно е да знаете също, че Betano приложение е достъпно както за Android, така и за iOS, като апликациите са отлично разработени, така че да напраят играта в платформата удоволствие. За онези от вас, които не желаят да теглят отделно приложение, има чудесно оптимизирана мобилна версия на сайта, която могат да използват.

Спортни залози в Бетано

Спортният раздел на Бетано ще ви впечатли с изрядната си подредба, като в лявото меню вие ще можете да отбележите любимите си турнири, които ще се показват най-отгоре. Бихте могли също така да прегледате набързо събитията, които предстоят за деня.

Брандът изпъква с това, че освен стандартните предложения като футбол, голф, баскетбол и тенис, има и някои по-непитични опции, сред които е плажния волейбол.

Бетано няма да ви разочарова и по отношение на предлаганите в сайта пазари. За мачове от топ първенства например пазарите за дадена среща надвишават 200, като освен краен победител, точен резултат и хендикап, ще видите още брой голове, двата отбора да отбележат, залози за полувреме, резултат след първо полувреме, победна голова разлика и играч да отбележи.

Интересни възможности ще срещнете и при други популярни спортове като тенис, където има специфични залози да брой сетове. В баскетбола пък се предоставят любопитни опции за прогноза на точков актив за конкретни играчи.

Какви са коефициентите в Betano?

Предлаганите в Betano.bg коефициенти за спортни събития са повече от задоволителни. Любопитно е, че при някои спортове стойностите за аутсайдер са значително по-атрактивни от тези, които ще откриете в други конкурентни сайтове.

Много добро впечатление правят и коефициентите при по-рядко срещаните дисциплини, като плажен волейбол и водна топка. Като допълнителен реверанс към своите клиенти, Бетано има и ежедневна оферта за 0% марж.

Това предложение е валидно за предварително определен мач, коефициентите за който ще са чувствително по-атрактивни от стойностите в други сайтове.

Начален спортен бонус от Бетано

Дойде време да разгледаме и темата, която вълнува най-голяма част от играчите – въпросът с наличието на Betano bonus за нови клиенти, който може да си изберете при регистрация в платформата.

Бонусът за нови потребители представлява процент от първата транзакция, която направите след регистрацията. Бонус средствата могат да се изразходват единствено за залози за спорт.

Минималната сума, която трябва да депозирате, за да получите 100 процента бонус върху нея, е 10 лева, а максималната – 300. Изискването е вашите залози да са направени на минимален коефциент 1.50 и да превъртите общата сумата 5 пъти, преди да изтеглите евентуална печалба.

Залози на живо в Бетано

Играчите ще изпитат истинско удоволствие и от играта в Live Betting секцията на Betano sport. Всичко в раздела е подредено отлично, така че са се улеснят бързите ви реакции.

Щом се спрете на конкретен маркет, трябва само да кликнете върху него и той ще се появи във фиша ви. Ако добавите повече селекции, те ще се подредят в сингъли, но ако желаете да поставите права колонка, трябва само да въведете желаната сума за залог в долния край на талона.

Удобното е, че при промяна на коефициентите системата ще ви уведоми, за да прецените дали все още имате интерес да заложите. За някои двубои пък се предлага и пряко предаване.