До края на този месец Yettel провежда голяма разпродажба на богато разнообразие от разопаковани продукти в своя онлайн магазин. Предложенията обхващат над 50 различни смартфона, смарт джаджи и аксесоари на цени, по-изгодни от тези на моделите с опаковка в търговски вид, а сред интригуващите оферти са  някои от водещите устройства на Apple, HUAWEI, XIAOMI, SAMSUNG, MOTOROLA и много други. Сред апаратите могат да бъдат намерени както флагмански модели на намалени цени, така и предложения от по-нисък клас, които могат да се вземат на символичната цена, която пада до 1.99 лв. за няколко модела с договор за две години с абонаментен план Total Unlimited 35.99.

Сред богатия набор от разопаковани устройства впечатление прави XIAOMI Redmi 9C 32GB за 39,99 лв. в брой или на лизинг за 2,59 лв. на месец с договор за две години и план Total Unlimited 35.99. Функционалностите на смартфона далеч надхвърлят ниската му цена: моделът има IPS LCD с възможност за възпроизвеждане на 16 милиона цвята, 5000 mAh батерия, както и 13 MP + 2 MP двойна AI камера. ONEPLUS 9 Pro 5G 256GB е сред по-мощните и функционални предложения в промоцията. Той е наслада за окото с тънките си алуминиеви рамки и панели, покрити с Corning Gorilla Glass 5. Флагманът е задвижван от Snapdragon 888 и идва със страхотен 6.7-инчов екран, четворна камера с 48MP, 50MP, 8MP и 2MP сензори и 4500 mAh батерия. Цената на модела с нарушена опаковка е 559,99 лв. в брой или на лизинг за 29,59 лв. на месец с договор за две години и план Total Unlimited 35.99.

Сред предложенията са още много страхотни смартфони, сред които iPhone 13 mini 512GB за 1499,99 лв. в брой или на лизинг за 72,99 лв. на месец с договор за две години и план Total Unlimited 35.99., и флагмани на SAMSUNG, XIAOMI и HUAWEI на изгодни цени.

Специално място в онлайн офертата на Yettel е отредено и на аксесоарите. Сред тях виждаме слушалки като Panasonic Wireless Headset White, които могат да бъдат закупени за 19,99 лв. в брой или страхотните прозрачни безжични слушалки Nothing Ear (1) за 119,99 лв. – първият продукт на марката Nothing, който е толкова успешен, че довежда до лансирането на едноименния първи смарт телефон на бранда.

На много изгодната цена от 29,99 лв. в брой потребителите могат да вземат безжично зарядно устройство SAMSUNG + UV стерилизатор, което унищожава  99% от бактериите по джаджи за 10 минути, при това докато те се зареждат безжично. Моделът позволява стерилизация на всички предмети, които могат да се поберат в него, като например Bluetooth слушалки, очила, часовник, четка за зъби, бижута, ключ и други.

Сред разопакованите продукти на фокус е и страхотният Apple Watch Series 7 LTE 41mm Aluminium Case със Sport Band, който в момента може да бъде намерен в сайта на Yettel за 599,99 лв. или на лизинг за 25,99 лв. на месец за 2 години. Освен него в онлайн магазина на оператора има още множество умни часовници както на Apple, така и на XIAOMI, AMAZFIT, FITBIT и TicWatch.

Предложенията обаче не свършват дотук – сред разопакованите аксесоари на много изгодни цени могат да бъдат намерени още чудесните спортни гривни XIAOMI Mi Band 5, HONOR Band 5 и RIVERSONG Wave S Band, красивият и бюджетен смарт часовник XIAOMI Mi Watch, аудио система TCL Soundbar TS3100 и още много други.

Целият списък от предложения можете да видите тук. Гаранционният срок на всички смартфони е 3 години, след като Yettel стана първият мобилен оператор в България, предлагащ тази услуга, а на останалите устройства и аксесоари – 24 месеца.