Времето неусетно изтича, тогава, когато вършиш работата си с удоволствие и копнеж. В пълна сила това  може да се каже за V1 Dental Clinic , вече лидер на денталния пазар.

Преди една година появата на тази нова клиника със собственик Иван Главчев, известен като Ванко 1, беше посрещнато с изненада. Различен от досегашния музикален и продуцентски бизнес на собственика на клиниката. Този бизнес изисква по различен модел на поведение.

Никой не очакваше обаче, че съчетанието от артистизъм и медицина може да е печелившо. А то се оказа такова, благодарение на Иван Главчев и неговите идеи!

Разбира се всяко начало е трудно .

Новата клиника обаче, ръководена от Иван Главчев и с главен лекар д-р Нели Иванова, се засили като снежна топка по склона на денталния бизнес и навлезе изключително стабилно и трайно в този бранш.

На първо място персонал от въодушевени лекари и сестри.

База на световно ниво, постоянна иновация и инвестиране в най-новите и съвременни продукти на пазара, направи така, че V1 Dental Clinic застана в челните редици и даже се пръвърна в лидер на пазара за дентални услуги.

Мотото на клиниката са човечност, професионализъм и индивидуално финансиране за всеки пациент.

Към нашите пациенти ние подхождаме, като към наши родители, сестра, брат или майка.

Всеки получава перфектни грижи и за това помагат разбира се професионално  лекари и имена , като д-р Николай Николов, доц. Кацаров, д- р Стефан Узунов и много други изтъкнати наши специалисти. Хирургия, имплантология, протезиране, ендодонтия, детска дентална медицина и много други.

Менажиране насочено към човека!

Денонощни услуги.

Инвестици в лазер, микроскопи, скенери от последно поколение.

Гамата на предлаганите услуги е пълна. От обикновена обтурация през бондинг, импланти от най-добрата система в света- Штрауман, протезиране с металокерамика, цирконий, литиев дисиликат.

Фасети и всичко, което е последен писък на модата и утвърдените стандарти в света на стоматологията, вече може да получите в  нашата клиниката.

Всеки пациент е информиран напълно, съгласен и насочен в нужната за него посока, как да започне и завърши лечението си. Прилагат се световно признати стандарти, научно доказани стратегии в естетичното зъболечение. Работим с материали на световно ниво.

Във V1 Dental Clinic ще ви излекуват , както в Щатите, Европа или Япония. Не е необходимо да ходите там, за да получите такова лечение. Деца, възрастни, работа по здравна каса, рентген по здравна каса, денонощна дентална помощ, това е малка част от палитрата на нашите услуги.

Наши пациенти вече са най-известните артисти, шоумени, инфлуенсъри, футболисти, спортисти, ТВ водещи и музиканти.

Вероятно няма друга клиника в България, която да поема и да лекува в такъв обем , толкова известни и взискателни пациенти.

За нас обаче, всеки пациент е важен, към всеки пациент се отнасяме като към най-важния и единствен.

Ежеседмични иновации и инвестиции помагат за това пациентите да получат най-доброто от световната стоматология.

Една непрестанно развиваща се клиника със собственик Иван Главчев, ръководена от др. Нели Иванова, с невероятен екип от опитни специалисти ви очаква и през новата 2024 година.

Работим за вас!

Екипът на V1 Dental Clinic!

Автор: д-р Николай Николов