Лидерът на пазара в спортните и казино залози в България efbet стартира нова мащабна кампания, а в месеца на любовта раздава и куп атрактивни награди, бонуси и предложения.  

Новата кампания идва малко след като международният бранд efbet отбеляза подобаващо своя 30-годишен юбилей. В сравнение с изминали години, в момента може да бъде забелязано присъствието на тематичните 30% повече бонус. 

Старт на мащабната кампания беше даден през януари 2021 и бързо набра популярност у нас. Не случайно брандът е генерален спонсор на родното футболно първенство ‚efbet Лига‘ и редица други спортни федерации. Това е и причината едни от най-големите имена и звезди в българския спорт да вземат участие в мащабната кампания. 

Главни действащи лица в рекламното видео и цялостната комуникация са Николета Лозанова, Ники Михайлов и Валери Божинов, като основен лайт мотиф на реклмата е “До всеки истински играч, стои друг играч “.

Кампанията, започнала с тийзър, може да се похвали с факта, че е дело на една от най-успешните творчески агенции - "Saatchi&Saatchi". Кампанията може да се похвали с огромен интерес и отлично качество на продукция, а за това свидетелстват многото последвали коментари и широкият отзвук в интернет пространството. Видеото умело съчетава по позитивен начин шеговитото с мотивиращото, като именно такова въздействие оставят 40-секундните кадри у аудиторията.

Кампанията, започнала с тийзър, е дело на една от най-успешните творчески агенции „Saatchi & Saatchi”. Интересът към качествената продукция бе повече от голям, а доказателство за това са последвалите множество коментари и отзвук в интернет пространството. Позитивно, шеговито и дори мотивиращо е въздействието, което предизика 40-секундното видео.

Освен имиджовата кампания и все по-атрактивните бонуси и предложения, efbet предлага и тематични игри и предложения.

Например този февруари, във връзка с провеждането на Australian open /8-21 февруари/, както и месецът на любовта, българският букмейкър тематично подарява 28 тенис ракети HEAD – висок клас.

 

Играта се провежда във Facebook профила на букмейкъра. Логично, периодът на играта съвпада с датите на турнира, а споменавайки месеца на любовта е помислено и за двата пола - както за силния, който най-често се асоциира със спортните събития и залагания (за участие за една от 14 мъжки тенис ракети), така и за нежния пол (за участие за една от 14 дамски тенис ракети).

Всеки, регистрирал се в периода 8-ми до 21-ви февруари, с промокод 0214 за дамска ракета и 1402 за мъжка ракета, автоматично си гарантира участия в томболата с вълнуващи награди.

 

Пълните условия на играта може да видите в страницата на efbet, където на 25 февруари ще бъдат обявени и спечелилите, или тук.

Влезте в света на efbet от ТУК.