Със стилна гала вечер бе отбелязан стартът на новата денонощна верига аптеки в Пловдив ABC PHARMACY. Официално вече има открити два обекта - един в квартал "Христо Смирненски" с адрес бул. "Свобода" 65А, и един в квартал "Остромила" - на ул. "Остромила" 54.

Близки, приятели, лекарският елит на Пловдив и партньори се събраха в ресторант Torro Premio, намиращ се в известния хотел The Emporium Plovdiv, за да подкрепят лицето на ABC PHARMACY и двигателя на новата верига. Тя посрещна своите гости с шампанско, звуци от саксофон и маси, обсипани с изискан кетъринг.

Младото момиче изнесе емоционална реч, с която благодари на своето семейство и своя съдружник за оказаната подкрепа към сбъдването на мечтаната й професия.

„Здравето е наша мисия,” завърши собственичката на ABC PHARMACY .

В аптеки ABC PHARMACY  клиентите  ще открият  страхотно обслужване от загрижени магистър-фармацевти, както и специални отстъпки от 20-25% за различни артикули.  В денонощната верига се предлагат висок клас козметика, голям набор от различни лекарства хранителни добавки , витамини, хомеопатия , бебешки храни и аксесоари. ABC PHARMACY  работят с ортопедични материали Ortho Prime, които са масовия избор на лекари и специалисти.

В ABC PHARMACY ​всеки може да измери напълно безплатно своето артериално кръвно налягане, а най-важната подробност е, че аптеките ще изпълняват рецепти по НЗОК.  

ABC PHARMACY ви очаква, за да се погрижи, за здравето ви!