Един от най-атрактивните хотели в България "Парк и СПА Хотел Марково" представи офертите си за декемврийските празници. Програмата обещава незабравимо изживяване, а в хотела ще се насладите на комфорт, качествена и превъзходна храна, уникална СПА зона и още много екстри. 

Специален гост на Коледа ще бъде певецът Рафи Бохосян, който определено знае как да предизвика добро настроение.

Навръх Нова Година за гостите на комплекса ще се погрижи TOП комикът Руслан Мъйнов, който ще предизвика усмивки сред всички присъстващи със своето музикално и хумористично ШОУ.

Направете вашата резервация час по-скоро, за да се възползвате от празничните ПРОМО предложения на Парк и СПА Хотел Марково!

Грабнете още сега своя Пакет Коледа и Пакет Нова Година за 3 или 4 нощувки и ще получите:

– 15% промоционална отстъпка за резервации платени до 30.09.21 г.

– 10% промоционална отстъпка за резервации платени до 31.10.21 г. 

Безплатно настаняване на две деца до 10 г. възраст.

Хотелът разполага с четири вътрешни басейна с температура на водата от 33 до 37°C и външно джакузи с гореща вода 38°C. Има и реновирана термална зона, която включва билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, релакс зона, студена стая, солна стая, солариум, рибки Гара Руфа, козметични и масажни кабинети, където може да се насладите на фантастични масажи и терапии и модерно оборудвана фитнес зала са част от СПА центъра на комплекса.

Богатата празнична трапеза на Парк и СПА Хотел Марково ще допълват печени прасенца, пълнена пуйка, традиционни български ястия и много деликатеси. Новогодишният куверт включва богато 6 степенно меню и брънч на 1-ви януари.

В пакета е включено ползването на детски кът, където професионални аниматори са подготвили редица забавления за най-малките гости на комплекса, включително и целодневна кино програма с любимите анимационни филми на децата.

Грижата за гостите не свършва до тук. Комплимент-изненада в деня на настаняване за всяка стая и празнична томбола са част от изненадите, които ще бъдат представени на гостите.

Насладете се на четиризвезден комфорт от хотела печелил титлите –

Най-добър СПА хотел за семейна почивка на 2020г.

Най-добър четиризвезден СПА хотел на 2020г.

За повече информация и резервации: +359 894 529 777 и +359 893 058 047