Лятото не е същото докато не се разпишем във Facebook и Instagram с някоя гореща купонджийка снимка! Най-предпочитана дестинация за целта е комплекс 7points.bg, а епицентърът на разтърсващите изживявания е ONYX Club.

Ако не сте решили все още къде да резервирате маса за понеделник вечерта, екипът на ONYX е подготвил едно  обещаващо предложение – ексклузивно бийч парти. Това е място за наслада на сетивата. Още от вратата ще бъдете посрещнати от невероятна обстановка, напомняща горещите плажове и от красивите хостеси, които ще ви настанят. Там не предлагат само музика и танци, а преживявания. Луксозен, ексклузивен, лимитиран, престижен са само част от думите, които описват този малък оазис в градската среда.

Добрата рецепта за яко парти включва както хубава музика и парти емоции с добри приятели вечерта, така и примамливи УЛТРА Бом-Бок промоции! Не е изненадващо, че клубът е толкова предпочитан и по още една причина. Гостуващите изпълнители ще вдигнат градуса на настроението до червено. Усещането, сякаш стъпвате по нагорещен пясък ще донесе Доника, а входът е свободен.

В случай, че започнете да прегрявате от купонджийски емоции, може да охладите страстите в басейна поставен насред клуба. Стига са сте достатъчно смели!

Ако все още нямате неповторима плажна история, която да разказвате може да я откриете в понеделник в клуб Оникс.

За резервации: 0877 777 999

Галерия: