Твърди се, че египетската кралица Нефертити дължала своята красота на редовното използване на масло от ший. Това е една от много причини РЕФАН България да пусне ексклузивна промоция на комплект от серията си Shea/Karite точно преди 8 март.

На цената само на един продукт Вие можете да закупите за себе си или за подарък за празника цял комплект от козметичната серия, включващ: Подхранващ крем за тяло (200 мл), Подхранващ лосион за ръце (75 мл) и Подхранващ крем за крака (75 мл). На практика вие ще заплатите само кремът за тяло, който струва 11.98 лв, а останалите два продукта ще получите безплатно! Какъв по-хубав подарък за празника на жената?

Маслото от ший е изключително ценно поради състава си и въздействието, което оказва върху кожата. Универсалната и пълноценна грижа, която осигурява, дава основание маслото да бъде наречено „женско злато“. То е богато на микроелементи и мастни киселини, набавя живителна влага и хранителни вещества за нея, поддържа еластичността й и клетъчното обновяване. Маслото от ший съдържа незаменимите витамини А и Е и предотвратява появата на бръчки, изглажда фините линии и ефективно противодейства на процесите на стареене. Витамин F в състава му действа като защитник на кожата. Има силно омекотяващо действие върху груба, суха и лющеща се кожа.

Богатите съставки в маслото от ший действат благоприятно за клетъчното обновяване, възстановяват роговия слой на кожата и я успокояват. Може да се прилага навсякъде, където кожата има нужда от хидратация.

Запознайте се с всички подаръчни комплекти, които РЕФАН България предлага на атрактивни промоционални цени: ТУК>>>