На 24 февруари най-известният влогът Емил Конрад предстои да гостува в най-големия търговски център в Южна България. Емил е български влогър, писател и ютубър. Книгите му са разпространени и продадени в над 100 000 копия, а самият той има над 800 000 последователя общо в социалните си мрежи.

В съботния ден от 11 часа ще може да се запознаете с него, да вземете своето копие на най-новата му книга „Обратни мисли“, както и да го попитате въпросите, които най-много Ви вълнуват относно последното му издание.

На 09 март от 17:30 пък ще посрещнем 5 зашеметяващи жени – Мила Роберт, Ваня Щерева, Цветелина Цекова, Рая Пеева и Ирра! „Дами канят“ е нов формат, който показва 5 жени отблизо, които ще споделят пред широката публика на търговския център специални текстове, посветени на „Деня на жената“.

Мила Роберт и Ваня Щерева са динамично дуо – майка и дъщеря, певици, актриси, а самата Ваня изработва бижута и води свой собствен подкаст в интернет пространството.

Рая Пеева е популярна българска актриса, участвала в „Ягодова луна“ и водеща на рубрики в BTV. "Пощенска кутия за приказки" сами се определят като едно от онези явления, които в голяма степен доказват, че по нашите географски ширини все още има хора, които се интересуват от културни мероприятия. Всички те се събират, за да четат кратки разкази, които ще ви разсмеят, разчувстват, понякога дори и разплачат, защото всъщност те четат вашите разкази. Вдъхват живот на вашите истории, преживявания и въображение. Мероприятията им се пукат по шевовете и събира на сцената си по десет от най-популярните личности в шоубизнеса.

 

Златна рибка направиха грандиозна експанзия в над 140 квадратни метра в най-големия им до сега обект в Южна България – именно в Plovdiv Plaza Mall! Златна рибка е първата и най-предпочитана верига магазини козметика за коса в България вече 15 години. Могат да се похвалят с хиляди лоялни и доволни клиенти от цяла България. През годините успяват да пренесат виртуалното „женско царство” и в най-големите градове в България с откриването на верига магазини Златна рибка в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора. Тяхната мисия е да се погрижат за вашата красота и самочувствие! Вече повече от 15 години Златна рибка доставя най-доброто от света на козметиката за коса на многобройните си клиенти - стотици хиляди! Златна рибка е  национален феномен без аналог, безкрайно вдъхновение и извор на грижа и красота. Техният екип от специалисти е тук за вас, по всяко време и за всеки въпрос в нови 140 кв.м. на ниво партер в Plovdiv Plaza Mall.