С 27-годишен опит в областта на интериорния текстил за хотели, ресторанти и домове, пловдивската верига магазини "Краси-Ла" отвори своя пети обект. Магазинът е с площ от 110 кв.м. и се намира в столичния квартал "Малинова долина" на ул."Крикор Азарян"12.

Фирмата е представител на водещи световни марки в областта на текстила, акцентът пада върху пердета, завеси, smart home - електрически корнизи и щори, с управление от телефона и на най-новите предложения и дизайнерски решения от световен мащаб, както и дизайнерски мебели.

Царството на текстилно-интериорното обзавеждане залага на артикули и платове с произход Турция, Испания и Италия, които не могат да бъдат намерени никъде другаде. „Краси Ла” предлага още закачане, монтиране на корнизи, монтиране на щори и транспорт, срещу съответното доплащане.

Сред услугите попадат и брандиране на бродерии, ситопечат и етикети. Продавач-консултантите ще ви посрещнат с усмивка във всички обекти не веригата, а вие не се притеснявайте да задавате въпросите си - те ще ви предложат пълна професионална и компетентна консултация.

Производствената база и шоурум в Пловдив се намира в ж.к.Тракия на ул.”Цар Борис I” 11А (Търговски център Европа). Адресите на останалите магазини под тепетата са на бул. Освобождение 157 жк. (Томов Плаза)  и бул.” България” 140А, до училище „Пейо Яворов“, бул. Пещерско шосе 76,ул. Христо Касапвелев 1 (Хипермарет Крез). Магазин има и на територията на град Пазарджик. Работното време на всички обекти е от понеделник до петък от 10:00 до 19:00 часа, а в събота от 10:00 до 16:00 часа.