Plovdiv Plaza се превърна в снимачна площадка достойна за Холивуд. Най-модерният търговски център в Пловдив стана част от сюжета на „Завръщане 2“. Продължението на култовия филм на Ники Илиев буквално преобрази мола за няколко дни. Актьори, статисти, камери, осветителни тела, декори и екип от близо 60 човека изпълниха етажите на Plovdiv Plaza.

Вече, може да разкрием и големите звезди на лентата – Орлин Павлов, Диляна Попова, Евелин Костова и Йоана Темелкова се присъединяват към Александър Кадиев, Бойко Кръстанов, Башар Рахал и Ники Илиев.

В “Завръщане 2“ героите отново се събират, но този път, за да се опитат да помогнат на Бранимир в завършването на първия пълнометражен филм на Ачо. По ирония на съдбата той е главен актьор, сценарист и продуцент, а снимките спират заради липсата на бюджет.

Единственият начин филмът да се случи е, ako приятелите помогнат, кой с каквото може. Чисто по български, тъй като никой от тях няма опит в киното, това води до редица комични ситуации и изненадващи взаимоотношения с половинките им…

Ето и какво издадоха от Plovdiv Plaza за снимките на лентата:

Впечатлени сме от актьорския състав и професионалния начин на снимане. Целият екип вложи огромно старание и ентусиазъм в работния процес. Дубъл след дубъл, героите вдъхнаха живот на сюжета и пред нас се разкриха истории достойни за Холивуд. През последните години, българското кино и театър изживяват истински ренесанс. Plovdiv Plaza се гордее, че може да бъде част от него, като отваря широко вратите си, за стойностните български продукции. Благодарим на екипа на „Завръщане 2“, който ни се довери и ни гласува доверие. Можем да кажем, че това е проект, в който едни от най-талантливите български актьори са вложили цялото си сърце и душа".

Първата част на романтичната комедия предизвика фурор в кината през 2019 година и се превърна в най-гледания български филм. Амбициите са същото да се случи и със „Завръщане 2“.