Пловдив Плаза ви посреща с нови брандове и неповторима коледна програма, предназначена за малките ни посетители!

През най-празничния месец от годината богатата коледна програма започва от 8.12 и 9.12 от 17:30 часа с Коледата невъзможна, заедно с най-любимите ни джуджанчовци и джуджанка Светла, Иван и Августин! Специално на 11 декември /събота/ от 11 до 15 часа ще изработваме играчки за елхата и коледни камбанки с талантливите художници от „Малки таланти“. 

Те ще приготвят всички нужни материали, а от вас се изисква единствено да се запишете на онлайн формата за участие! Продължаваме игрите със „Снежанка спасява Коледа“ на 12.12 и 17.12 от 17:30, а на 18.12 от 11 до 15. В две последователни ателиета заедно ще изработваме коледни фенери, които да греят в домовете Ви за най-светлите празници. За нашите малки сръчковци сме подготвили работилничка за декориране на уханни джинджифилови бисквитки на ниво 1 до „Бисквитената къща“, където от 17:30 часа заедно с помощта на най-добрите пекари, ще могат да оформят и украсят своите приказни сладки и да ги занесат в дома си. Нашите приятели от „Бисквитената къща“ подготвят най-вкусните и ароматни коледни сладки, които ще преобразят представата Ви за Коледни сладки!

На 22.12 и 23.13 от 17:00 часа предстои най-голямата изненада – самият белобрад старец Дядо Коледа ще спре шейната с елените си в Plovdiv Plaza Mall и заедно със своята помощничка Снежанка ще раздадат плюшените мечета на децата, които са ни посетили! Цялата предстояща програма е с вход свободен. Направете подарък на децата си, като ги доведете в тази безкрайна приказка с много незабравими коледни емоции.

За големите ни посетители отвориха врати две бижута в колекцията на Plovdiv Plaza. Това са Monni и Desizo Monni, които ще откриете на ниво 1 в търговския център. Със своите модерни бази, висококачествен екип от професионалисти и уютно оборудване на световно ниво, магазините отговарят на високите критерии на своите клиенти и създават мода за ценители. Мениджмънтът на компанията инвестира в собствени дизайнери, някои от които завършили в Италия, които създават модните колекции на двата бранда MONNI и Desizo Monni. Служителите следят всички най-нови тенденции от света на модата и шивашкото производство, за които се информират от изложения и ревюта в Италия и преминават редица обучения. Насладете се на най-висококачествените платове и предложения в Monni и Desizo Monni на ниво 1.

Още два нови магазина можете да намерите на същото ниво:

Марката House представя четири модни линии, разнообразни по характер : две дамски и две мъжки. Casual fashion е предложение за млади космополитни жени, които обичат да съчетават различни стилове и по този начин да подчертаят личността си. Street chic е линията за активни момичета, които обичат да се забавляват и да се експериментира с модата. Тя е смесица от най-новите тенденции с градските спортни и модерни акценти. Urban heritage e предложението за взискателните, свободомислещи хора, които се радват на собствен стил и ценят високо качество и изисканите детайли. Street&Style е линия предназначена за тези модни изследователи, които следват най-новите тенденции и могат да се намерят навсякъде, където нещо интересно се случва.

Съвсем до House се намира и  Cropp! Cropp е с най-новата си визия в цяла България и е модна марка за дрехи, която улеснява клиентите да създават свой собствен стил, предлагайки дамски и мъжки колекции, допълнени от богата гама от аксесоари и обувки. Марката помага да изразиш емоциите и своята индивидуалност. Тя черпи вдъхновение от съвременната попкултура и музика, творчески миксирайки ги в дизайни, включващи най-новите тенденции на подиума. По време на процеса на проектиране, дизайнерите на марката се фокусират върху сътрудничеството с визуални художници, илюстратори и графити художници от цял свят. Cropp от години подкрепя културни събития, свързани с уличното изкуство.

А ето и работното време, с което ще може да ни откриете като на ваше разположение всеки ден ще бъде и лабораторията на МБАЛ Каридад, която издава зелени сертификати при отрицателен тест.