В два поредни уикенда Plovdiv Plaza ви среща с любимите ви Youtube/TikTok content creator-и! На 14 януари от 11 часа старт ще даде Слави от The Clashers, който ще представи официално за първи път в града най-новата си книга „50 невероятни места в България“. Време е да поемем по мистичните пътеки на по-малко известни и магически кътчета от нашата прекрасна родина. Книгата „50 невероятни места в България“ е изцяло нов тип пътеводител от Слави Панайотов, в който авторът взима читателя на съвместно откривателско приключение.

Една от най-големите страсти в живота на Слави Панайотов е откриването на непознати места и разучаването на тяхната история. Авторът е известен със своя YouTube канал – THE CLASHERS, който вече има над 1.25 млн. последователи. През последните години споделя видеа от своите приключенски пътувания по света и у нас и разказва на аудиторията си нещата, които е научил. До момента книгите от трилогията „Топ Мистериите“ и новата поредица „50 Невероятни загадки“ излизат в тираж от над 200 000 броя!

Този път Слави ще ви отведе на едно вълнуващо пътешествие към по-малко познати, но приказни локации от нашата родина. В новата си книга „50 невероятни места в България“ той споделя лични и забавни истории, много факти, съвети, легенди, но не забравя да допусне и известна доза мистицизъм.

В тази книга ще научите за:

  • Необяснимата сила в храма на Златолист.
  • Най-екстремната екопътека у нас.
  • Вкаменената гора на 30 милиона години.
  • Древната пирамида на Траките.
  • Вратата, която ще ви отведе през вековете.
  • Чудесата на Богородичната стъпка.
  • Най-старият манастир в Европа.
  • Бялото злато на Овеч.
  • Кръстопътят на религиите.
  • Родното място на Бог Асклепий.

 

Книгата е официално по рафтовете на книжарниците от 15.12.2022, а в Пловдив Плаза ще можете да се сдобиете с изданието още на входа на търговския център, с любезното съдействие на двете ни книжарници – Orange и Сиела.

Само седмица по-късно на 21-ви и 22-ри от 11:00 до 19:00 часа ще можете да се срещнете с участниците от най-гледаното Youtube риалити „Къщата на инфлуенсърите“

 В предаването са заснети 14 инфлуенсъра, затворени в къща в продължение на 30 дни през 2022 години. Целта на риалити формата е да покажат живота  зад кадър на някои от най-популярните онлайн лица, давайки на зрителя вътрешен поглед на техния свят. Всеки епизод е пълен с драма, смях и съперничество, а големият победител получи 15 хиляди лева.

В търговския център посетителите ще могат да се снимат с най-любимите си участници в два поредни дни и да видят как те ще се изправят отново пред някои от предизвикателствата, на които са били изложени по време на снимките – страшни и екстремни изживявания.

Вижте програмата тук:

21.01 (събота)

 

11- 13ч. часа и Играта (снимки)

13-14ч. демонстрация на игра от предаването

14-16ч. Боян Карина Тинко (снимки)

16-17ч. демонстрация на игра от реалитито

17-19ч. Стела и Сандев (снимки)

 

22.01 (неделя)

 

11:00-13:00ч. Йоана и Виктория (снимки)

13:00-14:00ч. демонстрация на игра от предаването

14:00-16:00ч. Ева и Крис (песен+снимки)

16:00-17:00ч. – демонстрация на игра от предаването

17:00-19:00ч. – Николас и Стефи (снимки)