Clash Cast стартира на 9-ти март 2023 в изцяло ново студио и специални гости Айде БГ. Още с втория си епизод, две седмици по-късно, в студиото влиза и единствената българка номинирана за Оскар – Мария Бакалова, заедно с половинката си Валери Григоров и екранния си партньор Юлиан Костов. Така през две седмици Слави изненадва с интересни участия и истории като завършва сезона с подкаст на живо на тазгодишното издание  на мащабното събитие Aniventure Comic Con с гости Ивет Лалова и Влади Ампов “Графа". На 24-ти септември започва новият сезон, отново на живо в Plovdiv Plaza с гост Папи Ханс

А кой всъщност е Слави и защо Пловдив Плаза кани именно него? Слави Панайотов е един от най-търсените автори на българския книжен пазар

Слави, познат със своя YouTube канал THE CLASHERS, който е следван от над един милион души, се интересува живо от мистичното минало на Земята и установените от науката случаи, които остават без обяснение. Влогърът задълбочава проучванията си въру миналото и показва, че въпреки технологичния напредък на човечеството, все още не можем да дадем отговор на много въпроси.

Кой се крие зад псевдонима на Папи Ханс? Константин Трендафилов (14.12.1990) прави истински фурор с първата си стихосбирка „За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?”

Константин Трендафилов е популярен с псевдонима си Папи Ханс. Той е криейтив директор на една от най-големите рекламни агенции у нас и поет, както и се превъплащава в ролята на певец през последните няколко години. Папи Ханс (псевдоним на блогъра и поет Константин Трендафилов) пусна последната си песен "117 дни" и за броени дни тя завладя интернет. За една седмица има към половин милион гледания, а това за него е неочакван успех.

"Смених модела на работа и угаждам на себе си и да показвам какво чувствам - рискувам да е слушано от цяла България или от трима души. Хората, които слушат музика се нуждаят от нещо, което да ги докосва. Моето лично правило е да вървя в обратната на тенденцията посока", разказва той в интервю. За него ключът към вечното щастие е да се научиш да пускаш. "Работя по въпроса от много години. Провалите и успехите ми са пред милиони и ги изживявам много, но не научих да не ми пука. С нещата, които съм направил докосвам хора, които харесвам. Те са интелигентни, могат да вземат решения", разказва певецът.

Plovdiv Plaza Mall ще ви очаква на 24 септември от 17 часа пред лед екрана в компанията на обичания певец и популярния Слави от The Clashers, където ще може да зададете и своите въпроси, които ви интересуват за любимия певец.