„Plovdiv Plaza Mall“ отправя поздрав в месеца на дамите към всяка една жена, сестра, дъщеря, майка! „Plovdiv Plaza Mall“ се стреми да радва своите посетители и да ги посреща с най-добрите новини! От месец февруари до края на 2022 година, търговският център ще те информира за всяко родено бебе в болница „Селена“!

С натискане на бутон в родилното отделение от акушерка, за всеки нов живот, най-големият LED екран на Балканския полуостров светва с поздравления за града и за всички свои посетители! В последните две календарни години поводите за радост бяха много по-редки от колкото би ни се искало. Това ни мотивира да помислим какво е онова, което би донесло усмивка на всеки в търговския център без значение дали е служител или клиент, който се докосне до него, а именно – новият живот!

В месеца на женствеността, нежността и красотата, анонсираме най-важната до този момент кампания за нас от отварянето на търговските ни врати, а именно – подкрепата към раждаемостта и призива ни да разпространяваме добрите новини! С помощта на доказани професионалисти в сферата – д-р Костадин Георгиев, акушерка Динка Негалова и главна акушерка Марияна Полихронова разказваме историята на това какво е да бъдеш свидетел на развитието на едно семейство от първия преглед в болницата до момента, в който поемат рожбата си за пръв път в ръцете си. 

„В забързаното ежедневие, много често забравяме колко крехък е светът и как всичко се крепи на силните жени, които се решават да дадат живот! Раждането на нов живот осмисля всичко!“ – С тези думи почитаме и се прекланяме пред силата на всички жени, износили и родили своите рожби!

С много любов от Plovdiv Plaza Mall и добрите грижи на болница „Селена“.