Paysafecard е един от най-разпространените методи за плащане в Германия. Технологията, която стои зад него го прави предпочитана опция за много потребители от различни възрастови групи. Тъй като напоследък все повече хора избягват да споделят личните си данни в онлайн пространството, методи като Paysafecard се оказват идеални варианти. Предплатеният ваучер се използва в доста страни по света, но една от страните, където той е изключително популярен е именно Германия. Според статистики, страната е в топ 3 държави, чиито жители извършват плащания с Paysafecard.

Повече за Paysafecard и неговата употреба в лицензирани немски онлайн казина

Paysafecard всъщност представлява предплатен ваучер, съдържащ точно определена сума. В зависимост от възможностите си, потребителите могат да си закупят ваучер на различна стойност и да го използват в различни платформи, включително и такива, предлагащи хазартни услуги. Упоменатите най-добри онлайн казина в Германия в onlinecasinosdeutschland.com/bulgarski/paysafecard/ позволяват на клиентите си да извършват депозити с помощта на този удобен и безопасен метод. Въпреки че лимитите не са високи, много клиенти го предпочитат, тъй като не се изисква предоставянето на каквато и да било допълнителна лична информация.

За да се използва един Paysafecard ваучер, от потребителя се иска само и единствено да въведе уникалния 16-цифрен код изписан на гърба на картата. Сумата бива депозирана веднага, което е още едно огромно предимство. Към момента, Paysafecard се използва в над 45 държави, включително Германия, Белгия, Словакия, Австрия и Нидерландия.

Платежният метод определено получава заслужено внимание, което е и причина за неговото допълнително развитие. Освен предплатен ваучер, потребителите могат да се възползват и от Paysafecard Mastercard. Това всъщност е предплатена дебитна карта, с която можете да пазарувате и във физически обекти.

Paysafecard в Германия

Една от страните, където Paysafecard се използва доста активно е Германия. Много голяма част от приходите на компанията идват точно от немския пазар, тъй като германците избират сигурността и бързината на предплатения ваучер за множество покупки и услуги. Според наличните статистики, само в Германия има над 1,100 уебсайта, в които употребата на Paysafecard е напълно позволена.

Различни проучвания също така показват, че сферата, в която ваучерът се използва най-активно е тази на онлайн хазарта. Все повече оператори се стремят към това да предоставят възможно най-много удобства на своите клиенти, а бързите и надеждни платежни опции като Paysafecard определено задоволяват масата от потребители.

Жителите на Германия винаги са приоритизирали безопасните плащания. Преди няколко години, над 70% от трансакциите бяха извършвани под формата на кеш. Това доведе и до въвеждането на платежната опция Paysafecash, благодарение на която, клиентите могат да извършват онлайн плащания именно чрез пари в брой. За да се осъществи една трансакция, клиентът трябва да избере сумата, която иска да депозира. След това той ще получи баркод, който трябва да се сканира в най-близката платежна станция и да въведе съответната сума.

Защо Paysafecard е толкова популярен платежен метод в Германия?

Както вече уточнихме, платежната опция е изключително бърз и надежден метод. Неговата сигурност е едно от основните неща, заради които все повече германци избират да го използват. Фактът, че не трябва да се предоставя никаква банкова информация в нещото, което привлича потребителите, стараещи се да споделят най-малко лични данни в онлайн пространството.

 

Освен това, потребителите, които обичат да залагат онлайн могат да използват Paysafecard в редица лицензирани платформи. В следващите редове ще се фокусираме върху петте основни предимства на употребата на Paysafecard онлайн. Ако пък искате да разберете още повече за платежната услуга, официалния сайт www.paysafecard.com/bg/ съдържа всичката необходима информация.

Може да се използва в множество онлайн платформи за хазарт в Германия

През последните няколко години, онлайн хазартът набра огромна популярност в Германия и на пазара се появиха доста надеждни оператори, притежаващи валиден лиценз. В доста от тези платформи клиентите имат право да избират измежду най-сигурните опции за плащане, включително предплатения ваучер Paysafecard. Доста клиенти се възползват от удобството, предлагано от тази опция. Освен това, при употреба на Paysafecard, потребителите няма как да надвишат бюджета си, тъй като сумата на ваучера е фиксирана.

Надеждни мерки за сигурност на плащанията

Най-голямото предимство на Paysafecard е неговата безгранична сигурност. Клиентите могат да депозират средства само чрез въвеждането на уникалния 16-цифрен код, изписан на гърба на всеки ваучер. Не е нужно да предоставяте каквато и да била лична информация, което значително намалява риска от потенциални проблеми, свързани с безопасността на вашата банкова сметка.

Всъщност дори не е нужно да имате такава – Paysafecard е метод достъпен за всеки. Не се изисква да се регистрирате където и да било, или пък да отваряте своя банкова сметка. Всичко, което трябва да направите е да предоставите точния код на вашия ваучер.

Липса на такси при депозиране

Когато се извършват депозити с Paysafecard, клиентите не трябва да плащат каквито и да било допълнителни такси. Това несъмнено е сред основните предимства на метода, тъй като повечето потребители предпочитат да не дават допълнителни пари за такси. Има методи, при които клиентът е задължен да плати фиксирана сума или процент от неговата трансакция и в доста случаи, потребителят жертва немалка част от бюджета си.

Недостатъци свързани с използването на Paysafecard

Без съмнение, предимствата на платежната опция са доста значими. И все пак има няколко малки недостатъка, на които ще обърнем внимание. Единият от тях е фактът, че този метод не е достъпен за теглене на парични средства. С други думи, потребителите в немските онлайн казина, които са избрали да депозират чрез Paysafecard, ще трябва да изберат алтернативна опция за теглене на своите печалби.

Освен това, лимитите за депозит са доста ниски, особено за клиенти, които обичат да играят с по-големи суми. Възможните опции за Paysafecard ваучери варират между 10 и 100 евро. Въпреки че подобни суми са изключително подходящи за нови потребители, опитните играчи често ги намират за крайно недостатъчни.

Финални думи

Paysafecard е сред най-често използваните платежни методи в Германия. Сигурните и незабавни депозити са основните причини за безупречната репутация на предплатения ваучер, който също така е наличен в редица популярни онлайн казина с валиден лиценз. Потребителите могат да извършат бързи плащания без да е необходимо да споделят каквито и да било лични данни, което допринася за едно по-високо ниво на безопасност в онлайн средите.