Зимният сезон е най-подходящото време да пробвате специално разработената серия на Рефан с маслоразтворимия витамин С, за да хидратирате и изсветлите тена на кожата си. Витамин С е мощен антиоксидант, който прекрасно избелва кожата и активно подтиска изработването на меланин, като по този начин намалява образуването на пигментни петна и лунички.

Страхотните продукти от серията Витамин C в момента можете да откриете във всеки магазин РЕФАН на по-изгодна цена от всякога. Със комплекта спестявате 12 лв. или 1/3 от реалната му цена.

За скромните 24 лева ще получите:

1.Дневен крем за лице против стареене
МОЩЕН КОНЦЕНТРАТ, КОЙТО НАМАЛЯВА БРЪЧКИТЕ!
Антиоксидантен дневен крем за лице, който се бори със стареенето на кожата и й придава светъл и сияен външен вид. Обогатен с витамин С, който стимулира синтеза на колаген, укрепва тъканите и намалява оксидативния стрес на кожата, предизвикан от факторите на околната среда.
50 ml

2. Нощен крем за лице против стареене
МОЩЕН КОНЦЕНТРАТ, КОЙТО НАМАЛЯВА БРЪЧКИТЕ!
Антиоксидантен нощен крем за лице, който се бори със стареенето на кожата и й придава светъл и сияен външен вид. Обогатен с витамин С, който стимулира синтеза на колаген, укрепва тъканите и намалява оксидативния стрес на кожата, предизвикан от факторите на околната среда. Сквалан от маслина подхранва кожата през нощта и подобрява нейната еластичност.
50 ml

3. Избелващ серум за лице
МОЩЕН КОНЦЕНТРАТ ЗА ИЗСВЕТЛЯВАНЕ НА ТЕНА И ПЕТНАТА!
Концентриран, но лесен за усвояване от кожата витамин C, който видимо изсветлява тена, включително и появилите се пигментни петна. Стимулира синтеза на колаген, укрепва тъканите и намалява оксидативния стрес, предизвикан от факторите на околната среда. Сквалан от маслина омекотява кожата и подобрява нейната еластичност.
10 ml

Още специални офери от РЕФАН можете да разгледате ТУК>>>