Един от най-добрите хотели край Пловдив „Парк и СПА Хотел Марково” пусна атрактивни оферти за месец септември. Хотелът, печелил множество награди, предлага на посетителите забавни развлечения, комфорт и релакс. Екип от професионалисти пък превръща престоя там в истинско удоволствие.

Пакетът „22 септември” включва богата шоу програма, а специален гост изпълнител на 24-ти септември ще бъде талантливата Михаела Маринова. За доброто настроение на малки и големи ще се погрижат и танцов ансамбъл, музикална програма на акустичен роял и DJ.

За най-малките гости на хотела ще има специална ежедневна детска анимация, а настаняването на две деца до 6 г. включително е безплатно. На 22 септември за забавлението на децата ще се погрижат от Парти център Тон Бонбон. На 23-ти от Куклен театър Пловдив ще изиграят представление за малчуганите, а на 24-ти от „Щура лаборатория” са предвидили любими научни експерименти за децата.

За изненада на всички посетители е предвидена и празнична томбола.

Хотелът разполага с четири вътрешни басейна с температура на водата от 32°C до 36°C градуса, а благодарение на иновативната пречистваща система, дезинфекцията на басейните е отлична, въздухът е свеж, а очите и дихателните ви пътища вече няма да се дразнят от познатия мирис на хлор. Пречистването със солна електролиза, йонизация и хидролиза прави водата в басейните кристално чиста. Без никаква човешка намеса иновативната система дезинфекцира водата в басейните по най-здравословните методи, без добавяне на никакви вредни химикали.

В „Парк и СПА Хотел Марково” има и външно джакузи, в което температурата на водата е 38°C градуса. Можете да се възползвате и от термалната зона, която включва билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, студена стая, релакс зона и фитнес зала.

Ще се насладите на изключително богата на асортимент блок маса за закуска и вечеря, включваща прясно изцедени сокове, кафе еспресо, разнообразие от висококачествени месни и безмесни деликатеси, сирена и колбаси, на момента изпечени цели прасенца и още в изобилие. 

Остават последни места, така че побързайте и грабнете своя пакет „22 септември” и си гарантирайте едно незабравимо изживяване в хотела, печелил наградите „Най-добър СПА хотел за семейна почивка на 2020 и 2021 година” и „Най-добър четиризвезден СПА хотел на 2020 и 2021 година”.

За повече информация и резервации: +359 894 529 777 и +359 893 058 047