Бутиковата бижутерия със запазена марка БРУТАЛ отвори вратите на своята работилница, в която от 23 септември всеки заинтерисован би могъл да разгледа, да получи информация, дори да изработи собственото си бижу с помощта на екип от професионалисти или просто да се потопи в блясъка и колорита на скъпоценните и полускъпоценните камъни.

Тук ще откриете огромно разнообразие на всички видове скъпоценни и полускъпоценни камъни – диаманти, рубини, сапфири, изумруди, аметисти, танзанити, шпинели, морганити, аквамарини и много други екзотични предложения за ценители на ювелирното изкуство.

Бижутерия Брутал разполага със собствени модели, както и изпълнява индивидуални поръчки.

Откриването беше отбелязано с водосвет, на който се събраха много приятели и партньори дошли да уважат събитието.  Уелкъм дринк, отбрани питиета и ястия допълваха доброто настроение на гостите.

Блясъкът и красотата на скъпоценните късове, чиято селекция се извършва лично от собственика на бижутерийната верига заинтригуваха изключително много всички посетители на събитието, желаещи да получат подробна информация за географските и най-високо качествени находки на различните скъпоценни камъни по света, обработката им, както и процеса на създаване на бляскаво бижу от раждането на дизайна сътворен в щрихи върху белия лист до финализиран шедьовър, който да носи радост и наслада дори и за поколения.

Да припомним на аудиторията, че Папазян Даймънд е директен вносител на скъпоценни и полускъпоценни камъни, както и дилър на Световната Диамантена Борса. Фирмата предлага директна продажба на сертифицирани диамантиGIA; CGL и други.

Конкретни предложения могат да бъдат разгледани в сайта  www.brutal.diamonds, като за инвестиционни диаманти могат да бъдат направени индивидуални предложения.

Екипът от специалисти във Бижутерии Брутал са готови да ви консултират и насочат за Вашия най-добър избор за всеки специален момент!

Очакваме Ви!

BRUTAL workshop

+359 87 660 8000

Ул. Константин Иречек 13

 

BRUTAL jewelry

+359 89 660 7044

Ул. Константин Иречек 11

 

BRUTAL diamonds

+359 87 600 8000

Пл. Сливница (срещу Новотел Пловдив)