Нови 4 аромата от Masion Refan вече са на пазара. Карето нови благоухания са от категорията Eau de parfum Intense. Ароматите се отличават оригинални креации. Те са трайни и интензивни, като всеки от тях има уникалната сила да преобрази един обикновен момент в необикновено изживяване.

Леко докосване от тези ухания е достатъчно, за да подчертае Вашето присъствие!

ÉMOTIONS е унисекс парфюм, отразяващ бурната и неспокойна природа и контрастите на нашето време. Ухание, което свързва фрагментирани спомени и абстрактни идеи, предизвиква ни да търсим философия в дълбочина, да съпоставим познатото с непознатото. Меките ноти на чай Мате и острата сладост на касиса, обгърнати с дървесен ореол водят до сърцевината на успокояващ цейлонски чай и фин акорд на виолетови листа. Дървесната основа осигурява “комфорт” с пушечни ноти на папирус и бреза. Аромат, който пресъздава по един свеж и запомнящ се начин усещането да си различен и сблъсъкът с реалността.

FLEUR HYPNOTIQUE е въздействащ и опияняващ аромат, с нежен цветист и интензивен мускусен, унисекс характер. Създаден като интерпретация на духа на съвременната жена, едновременно изтънчен и съблазнителен, в който традиция и модерност вървят ръка за ръка. Връхни ноти от ярък, енергичен бергамот, сочна праскова и екзотично личи. В сърцевината, богатата сладост на жасмина се среща със свежата красота на божура и лек, бял портокалов цвят, придаващ плътност и дълбочина. Основа от дървесни ноти, мускус и мъх, поддържа хипнотичния, упойващ ефект жив с часове, карайки ви да помирисвате отново и отново.

GRANDE NUIT е предназначен за ценителите на изтънчените ориенталски аромати. Те ще оценят цялото великолепие на този унисекс аромат. Началото на парфюмерийната пирамида при първо напръскване разкрива очарователните медено – смолисти ноти на испански лабданум, които плавно преминават в ноти на кожено, сладко, успокояващо бензое в сърцето. Съблазнителна тонка с лекота и излъчване на сладост завладява пространството. Сладострастна ванилия, фини млечни ноти и зашеметяващата топла амбра, оставят след себе си незабравим шлейф.

L’AMOUR DE PARIS е парфюм със силна индивидуалност, естествен и елегантен с неустоим чар и модерен стил. Искрящ, цветисто-дървесен аромат, вдъхновен от легендарния град на любовта. Начало от свежи нотки на лимон и мандарина, след което се разкрива уникалния характер на роза Дамасцена – богат, изискан и прекрасен. Ноти от пикантен розов пипер и деликатно пачули добавят неочакван обрат, провокират толкова рядко усещане, като пътуване до нова дестинация.