Почивката е дългоочаквана и вълнуваща за малки и големи, особено когато се доверите на истински професионалисти. Най-модерният хотел в полите на Родопите „Парк и СПА Хотел Марково” пусна атрактивни оферти за месец септември. Хотелът е само на 2 км от Пловдив, а в него ще откриете развлечения, спокойствие и комфорт. Именно това го превръща в изключително предпочитано място на малки и големи.

Пакетът „22 септември” предлага 10% отстъпка за ранни записвания до 15 август. Богатата програма включва танцов ансамбъл, музикална програма на акустичен роял, гост изпълнител и DJ, специална анимация за децата всеки ден, а настаняването на две деца до 6 г. включително е безплатно.

Хотелът разполага с четири външни басейна с температура на водата от 32°C до 36°C градуса, а благодарение на иновативната пречистваща система, дезинфекцията на басейните е отлична, въздухът е свеж, а очите и дихателните ви пътища вече няма да се дразнят от познатия мирис на хлор. Пречистването със солна електролиза, йонизация и хидролиза, прави водата в басейните кристално чиста. Без никаква човешка намеса иновативната система дезинфекцира водата в басейните по най-здравословните методи, без добавяне на никакви вредни химикали.


В „Парк и СПА Хотел Марково” има и външно джакузи, в което температурата на водата е 38°C градуса. Можете да се възползвате и от термалната зона, която включва билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, студена стая, релакс зона и фитнес зала.

Ще се насладите на изключително богата на асортимент блок маса за закуска и вечеря, включваща прясно изцедени сокове, кафе еспресо, разнообразие от висококачествени месни и безмесни деликатеси, сирена и колбаси, на момента изпечени цели прасенца и още в изобилие.  

За изненада на всички посетители е предвидена и празнична томбола, а за най-малките ще има ежедневна детска анимация. На 22 септември за забавлението на децата ще се погрижат от Парти център Тон Бонбон. На 23 септември от Куклен театър Пловдив ще изиграят представление за малчуганите, а на 24 септември от „Щура лаборатория” са предвидили любими научни експерименти за децата.

Побързайте и грабнете своя пакет „22 септември”с 10% отстъпка за ранни записвания до 15 август  и си гарантирайте едно незабравимо изживяване в хотела, печелил наградите „Най-добър СПА хотел за семейна почивка на 2020 и 2021 година” и „Най-добър четиризвезден СПА хотел на 2020 и 2021 година”.

За повече информация и резервации: +359 894 529 777 и +359 893 058 047