Един от най-атрактивните хотели в България "Парк и СПА Хотел Марково" представи офертите си за Националния празник на България 3 март

Програмата обещава незабравимо изживяване навръх най-българския празник, а в хотела ще се насладите на уют, великолепна храна, разкошна СПА зона и още много екстри. 

Отпразнувайте вечерта на Националния празник с атрактивна фолклорна програма в "Парк и СПА Хотел Марково". На 4 март талантливата народна изпълнителка Анастасия Баткова ще се погрижи за доброто настроение на гостите на хотела.

Специален гост на 5 март ще бъде невероятната Михаела Филева, която обещава вечер, изпълнена с много емоции и веселие. Тя ще изпълни най-големите си хитове и песни, които са любими на малки и големи. Част от изненадите на вечерта е и празничната томбола.

Офертата по „Пакет 3 март“ е валидна за периода от 03.03.22 до 05.03.22 включително. Трети март се пада в четвъртък, а това е чудесна възможност да го съедините с уикенда и да се насладите на четири почивни дни, като си пуснете само един ден отпуск.

Направете вашата резервация час по-скоро, за да си гарантирате едно незабравимо изживяване на най-българския празник.

На богата блок маса в Парк и СПА Хотел Марково  за закуска и вечеря ще откриете висококачествени месни и безмесни деликатесисирена и колбаси, печени прасенца и традиционни български ястия.

Хотелът разполага с четири вътрешни басейна с температура на водата от 33 до 37°C и външно джакузи с гореща вода 38°C. Има и реновирана термална зона, която включва билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, студена стая, релакс зона и модерно оборудвана фитнес зала са част от СПА центъра на комплекса.

В пакета е включено ползването на детски кът, където професионални аниматори са подготвили редица забавления за най-малките гости на комплекса, включително и кино програма с любимите анимационни филми на децата.

Насладете се на четиризвезден комфорт от хотела печелил наградите –

Най-добър СПА хотел за семейна почивка на 2020 и 2021 година.

Най-добър четиризвезден СПА хотел на 2020 и 2021 година.

За повече информация и резервации: +359 894 529 777 и +359 893 058 047