Прекрасна локация, качествено и луксозно вътрешно и външно оформление – с това се отличава един най-впечатляващите комплекси в Пловдив - West Park Residence от PIMK Build. Първият етап от инвестицията на пловдивската компания напредва с бързи темпове, като скоро се очаква да бъде напълно завършен.

Компанията не е пестила в изграждането на комплекса, като това е видимо от луксозните общи части на комплекса. В тях се съчетават хромникелови парапети, мраморна облицовка, висок клас дограма и входни блиндирани врати.  

Цените на „West Park Residence”  все още са промоционални – до 850 евро на кв.м.

Също така напредва и изграждането на втория етап от комплекса - West Park Residence 2. С изграждането на втория комплекс на практика двете П-образни сгради ще образуват огромен вътрешен парк с кътове за игра, отдих и рекреация и много зеленина. Проектът включва два блока, които няма да бъдат високо строителство, а паркирането ще е на 100% осигурено, без да има надземни паркоместа.

Локацията на комплекса е близо до улица „Рая” и хотел „Лендмарк” с директен излаз на бул. „6 септември”. Водата на Гребната база е буквално на 100 метра от входовете на жилищните сгради, а освен това около комплекса е гористата местност на един от красивите паркове под тепетата, пълен с вековни и масивни дървета.

Цените на West Park Residence 2  също са преференциални – до 750 евро/кв.м!