Национална  верига лаборатории „ЛИНА” отвори на още два удобни адреса в града под тепетата. Тя вече има една голяма централна лаборатория точно срещу „Акваленд” и общо 9 манипулационни. Последните две се намират на бул. "6-ти септември" №104  и на бул. "Източен" №53 и са със следното работно време:

„ЛИНА” - бул. "6-ти септември" №104

понеделник - петък: 7:00-16:00
събота: 7:00 – 13:00 
неделя: почивен ден

„ЛИНА” - бул. "Източен" №53

понеделник - петък: 7:00-15:00
събота: почивен ден

неделя: почивен ден

С всички адреси можете да се запознаете тук

 „ЛИНА” има договор с Националната здравноосигурителна каса и извършва широка гама изследвания както срещу талон-направление, така и срещу заплащане. 

Лабораторията предлага и месечни профилактични кампании с голям брой изследвания на намалени цени. Отделно от това в нея можете да се изследвате безплатно. Точно така – безплатно. На всеки два месеца тя обявява по два анализа, които се извършват единствено срещу такса манипулация. Полезно за пациентите е, че могат да изберат и услугата домашно посещение от лаборант. Тя е на цена от 15 лв., като изследванията се заплащат допълнително. За нея е необходимо предварително записване на тел.: 0700 10447.

Лабораторията има 24-годишна история и е най-модерната в България. Екипът ѝ се състои от специалисти по: клинична лаборатория, микробиология, имунология, трансфузионна хематология, вирусология, паразитология, цитохистопатология, генетика и молекулярна биология. Качеството на изследванията на „ЛИНА” се гарантира от вътрешен и външен лабораторен контрол.

Ако искате да научите повече за изследванията, които предлага, както и за различните отстъпки, можете да посетите най-близкия ѝ филиал и да разгледате нейния уеб сайт:

www.lina-bg.com

или да я последвате в социалните мрежи:

 https://www.facebook.com/MedicinskaLaboratoriaLina

Ако имате въпроси, можете да ги зададете на кол център на лаборатория „ЛИНА” на тел.: 0700 10447.