Май месец наближава и традиционно завършващите се отправят към курорта на забавленията - Слънчев Бряг. Вземи твоята последна шестица с поредица шеметни партита в хитовия „The Corner Live Club“.

Посрещнете своя абитуриентски бал в една от най-вървежните дестинации в слънчевия курорт. В продължение на седмица ще се насладите на много хитови гост-изпълнители. Сезонът на абитуриентите започва от 24-ти май, а програмата ще стартира с гореща звездна нощ с попфолк звездите Ариа и Константин. Седмицата на греха ще продължи с Десита на 25-ти май и Лидия на 26-ти.

Любимият на всички дами Меди ще излезе на сцената на 27-ми май, а изпълнителката на хитовата песен „От утре“ Преслва ще зарадва посетителите на  „The Corner Live Club“ на 28-ми. Поредицата от грандиозните абитуриентски вечери, ще завърши с участието на Алисия на 29-ти май.

Клубът, намиращ се точно срещу хотел „Кубан“ отново дава заявка за най-горещата локация по Черноморието през лято 2022.

Избралите да нощуват в стилния Boutique Apart Hotel Versis, от 25 май до 10 юни, може  се да възползват от промоционалната цена, която е 45 лева за нощувка. Гостите ще получат 50% отстъпка от входа в дискотеката.