Едни от най-добрите кулинарни гурута и добре познати лица от екран – Стоян Сеймейнски и Лора Найденова ще превърнат търговския център в истинска професионална кухня. Двамата стават телевизионен екип през 2011 година и до момента са заснели заедно над 1800 епизода, в които са показали над 5 500 рецепти. Определят се като новатори, авантюристи. Стоян е упражнявал професията си дългосрочно и в САЩ в в „Американ Хаус“ в „Кемпински Хотел Зографски“, а Лора е работила е за веригата за управление на хотели и ресторанти "Fair Play International"

Над 20 участника ще се включат в предизвикателствата, които Стоян и Лора са им подготвили, а именно – приготвяне на място абсолютно на живо на специалитети от френската, европейската и азиатската кухня. От 12 до 18 часа в три поредни кръга ще премерят сили полупрофесионалисти, професионалисти и аматьори в сферата, а от 18 до 19:30 часа в събитието ще се включат и още изненади за посетителите на търговския център. Кулинарните гурута и участници ще готвят на живо в средата на търговския център, пред очите на всички посетители и зрители.

Топ сладкари, пристигащи директно от основния цех на сладкарница „Неделя“, ще демонстрират тънкости от своите рецепти, които ще включват приготвянето на сиропи, кремове, декорация и още много

Посетителите на Plovdiv Plaza Mall ще могат и да опитат от вкусните блюда, чиито подбрани рецепти и продукти ще погалят и най-капризните небца.

На Цветница отново ще Ви очакваме с богата и разнообразна програма за малки и големи. От 11 часа до 13:30 ще плетем цветни венци за всички малки сръчковци и ще разчитаме на тяхната помощ, като всеки ще може да отнесе венчето със себе си у дома . Лазарки ще изпълнят традиционни танци за празника на пролетта, а Великденско шествие с Великденски зайци ще превземат търговския център с приказно настроение от 14:30 та чак до 18:00 часа. В шествието ще се включат приказни горски феи на бонбоните и цветята, които също ще поднасят букети и лакомства на малки и големи.

Не пропускайте да посетите този предстоящ уикенд Plovdiv Plaza Mall, където в два поредни дни ще празнуваме пролетта и ще се насладим на много емоции и разнообразен събитиен календар, подходящ за всички възрасти с вход свободен!