Този декември Plovdiv Plaza Mall те посреща с Коледна магия три нови обекта и общо над 140 възможни магазина, от които да помогнеш на дядо Коледа да напълни чувала си! Заедно с едни от най-популярните online content creator-и Карина и Николай се впускаме в Коледна предстартова треска и пазаруване за всички близки – те подготвят своя лист за пазаруване в Ciela, Pirin Hill, Remindart, ART-93 и още много други, които да допринесат за изненадите под елхата!

Ексклузив Бохемия се присъедини към богата гама от магазини през ноември на ниво 2. Тук можете да откриете различни кристал, кристалин, фини и атрактивни стъклени изделия ръчна изработка, порцелан, прибори за хранене и бижута Bohemia. В Есклузив Бохемия можете да откриете подаръци за всякакъв повод и да изразите чрез тях своето лично послание, както и да получите услугата – гравиране на стъкло. Тук ще намерите подаръци за всеки, който обича детайлите у дома и домашния уют, както и добре подредената празнична маса!

Goto Diamonds е най-големият мултибранд за бижута в България. Те събират в екип изключителни творци и майстори, които превръщат ателието в единственото такова - със затворен цикъл на производство на луксозна бижутерия с диаманти и скъпоценни камъни. Освен GOTO колекции, вече можем да сбъдваме моделите и желанията на нашите клиенти. Страстта към изкуството, претворено в бижута, носещи посланието на обичта и любовта, е силата, родила GOTO. Създават място, което да събира под един покрив специално подбрани от целия свят бижута, пресъздаващи различните лица на всеки един от нас в отделните моменти и периоди на личната история. Подбрани с идеята да съхраняват и предават, говорят, разказват и припомнят най-съкровените мигове на своите притежатели. Но първо припознавахме себе си с тях. Традицията от тези първи дни да избират индивидуално всяко бижу или аксесоар, които да бъдат в магазините на GOTO, е съхранена и до днес. Основната им концепция е да са до клиента през всеки етап на личния му живот – от годежа, през брачните халки, до бижуто, което се поднася за приветстване на новородено!

Арт-93 са всепризнат лидер на българския пазар в тясно производството и търговията на кожени изделия и аксесоари. В асортимента им ще откриете кожени колани, портфейли, чанти, борсети, ръкавици и др. Продукцията им е предпочитана в много страни от Европейския съюз, като доброто качество и достъпните цени им помагат да се развиват на нови и все по-далечни пазари. Бихте могли да откриете голям избор продукти за себе си или близките с класически или по-екстравагантни аксесоари!