Betano е бранд с амбиции и желание да се развива в индустрията на спортните залози и казино игрите. Започва практика през 2016 година и на този етап насочва вниманието си върху европейските клиенти. След като получава лиценз и за България букмейкъра betano остава верен на себе си и продължава да подчертава онази по-специална педантика, която ни предоставя сериозен професионализъм и внимание към играта. На своите клиенти брандът предлага добри стартови оферти и промоции, както и отлични ставки за всички спортни дисциплини.

0 % марж от Betano за избрани мачове

Клиентите на Betano могат да се възползват от специалната оферта 0 % марж за избрани мачове във всеки един ден от годината.  По този начин потребителите получават възможност да играят при най-високите възможни коефициенти.

Брандът подчертава в условията към тази опция, че имате право да подбирате само по един двубой от секция футбол, баскетбол и хокей на лед, които между другото са и най-предпочитаните спортове за залози.

Компанията обявява на началната си страница събитията за деня, за които важи предложението за 0 % марж, като то е активно единствено за пазар Краен резултат на избраното от вас събитие.

Какво представлява Поискай залог от Betano?

Поискай залог от Betano е специално предложение, което няма да намерите в който и да е друг легален букмейкър у нас. Тази функция е без аналог на родния пазар и за нея можете подробно да се осведомите от раздела „Оферти“, достъпен от едноименния бутон, който е разположен в горния десен ъгъл на вашия екран.

Имайте предвид, че за да прочетете правилата и условията на тази Betano промоция, е необходимо да разполагате с официален акаунт в платформата. Betano. Поискай залог е иновативна опция, която още повече разширява кръга ви от бетинг възможности в платформата.

Чрез нея вие може да поискате индивидуален залог от оператора и да участвате в тази промоция, като заявите предпочитания си пазар от дадено спортно събитие. Разбира се, условието е мачът да е наличен в бетинг програмата на на сайта.

След като направите своята заявка за залог, от Betano ще ви дадат и своето предложение. То се състои от коефициент за желаната селекция. Ако офертата ви допадне, направете вашата прогноза, като добавите стойност на залога. След потвърждение той веднага ще се отрази във вашия електронен фиш по същия начин, по който се отразява и всяка друга стандартна селекция или акумулатор.

Какво са Мисии в Betano?

Betano Мисии е друго оригинално и индивидуално решение, с което всеки клиент на букмейкъра получава промоционални условия за предпочитаните от него дербита.

Брандът предоставя спортни събития с по-високи ставки, но е необходимо малко време, за да може алгоритъмът да опознае новите клиенти и да започне да предлага дневни мисии. При тяхното изпълнение вие получавате допълнителни бонус промоции.

ACC застраховка в Betano

Поредният щедър бонус, който Betano предлага на своите клиенти, е ACC застраховка. Тази оферта е валидна за множествени залози от 5 до 20 селекции за футболни и баскетболни срещи.

Интересното тук е, че ако само една от селекциите ви се окаже губеща, вие ще получите стойността на своя залог до 50 лева обратно. Имайте предвид обаче, че всяка селекция трябва да бъде с коефициент от поне 1.65 и да се прилага на точно определени шампионати и опции за залози, посочени в условията на сайта.