Необходим ли е повод, за да се направи подарък на скъпа за вас жена? Дали има такъв, или сте получили порив да я зарадвате просто, за да видите незаменимата усмивка на лицето? Дилемата в избора може да бъде еднакво трудна. Изборът на подарък за жена е удоволствие за някои, а за други е истинско мъчение. В следващите редове ви даваме няколко предложения, с които да постигнете търсения ефект.

Предварителна подготовка

Подаряването на вещ или продукт, който не би се харесал или не би влязъл в употреба на някого е най-лошата проява на вкус. Със сигурност не бихте искали получателят да се почувства пренебрегнат. Ето защо е добре да се допитате за интересите на дамата. Познавате я изключително добре? Тогава ориентирането в списъка с топ 5 подаръци за жени, които сме подготвили няма да ви коства никакви затруднения.

В голяма част от случаите, всяка дама има своя любима част от разкрасителната си рутина. Дори и да полага еднакви грижи за косата, кожата на лицето и тялото или грима, то сред тях определено има едно, което ѝ доставя най-голямо удоволствие. Разберете на кой от следните сегменти дава приоритет и открийте съответстващия продукт в следния списък с подарък за жена:

  • Млада и гладка кожа на лицето. Ако това е нещото, на което жената се е посветила, то комплектът за почистване на лицето Zoe Ayla Total Cleansing Set е отличен вариант. Той включва четка, която допринася за прецизно отстраняване на замърсяванията и извеждането им от порите. Допълнен е от памучни тампони за многократна употреба и мека кърпа за подсушаване. А акцентът тук пада на ролер масажора, който помага за запазване на стегнати контури и напълно гладък вид на лицето.
  • Пътуване и приключения. Сред най-добрите идеи за подарък за жена, която обожава да пътува, е козметика в travel size размер. С комплекта Prodigieux Le Parfum на обичаната френска марка Nuxe попадате точно в целта. Той включва парфюмна вода, душ масло и сухо масло в практичен несесер. Всичко, от което тя се нуждае, за да обгрижва кожата на цялото тялото и да се чувства комфортно по време на пътуване. При това с минимален багаж. Едва ли има по-добър подарък за жена със свободен дух.
  • Косата е съкровище. Тя залага на прическата - нейното най-ценно бижу в ежедневието и за официални поводи? Комплектът Revolution Haircare Hair Goals Blow Dry Gift Set осигурява пълен арсенал от аксесоари за коса. В него откривате две четки за сушене, гребен за тупиране и боядисване, скрънчи, силиконови ластици и щипки за коса. 
  • Естествена красота. Знаете, че търсите подарък за жена, която залага на това, с което е надарена и не използва изкуствени елементи в грима си? Със сигурност би се зарадвала на комплекта Long4Lashes Fabulash Set, който съдържа серум-основа и спирала за мигли. С него ще има възможност да се погрижи за здравината и дължината на косъмчетата и да ги направи изкусително извити и обемни.

Подарък за любимата 

Тази категория заслужава да бъде отделена. Ако сте заедно от дълго време, то със сигурност знаете кое е нещото, което ще остави любимата ви без думи. Има един тип комплекти, с които никой не би сгрешил - парфюмните! Звучи ви като клише? Не и ако изберете правилния аромат. Този, който да пасва на стила и излъчването на половинката ви. Този, който казва всичко за нея само чрез уханието, което разпръсква. Неминуемо най-добрият подарък за жена.

Покажете ѝ, че тя е съвременната принцеса, която винаги сте търсил с комплекта от парфюмна вода и лосион за тяло Lanvin Modern Princess Blooming. Накарайте усмивката ѝ да разцъфти подобно на прекрасното плодово-флорално ухание. Оставете я да ви заплени с нотките на диня, мандарина, розов грейпфрут, жасмин, османтус и роза дамасцена, подсилени от бял кедър и мускус. 

Потопете се в света на красотата сред богатия каталог на онлайн магазин за козметика и парфюмерия MAKEUP и открийте най-подходящия начин, по който да зарадвате любимата, най-добрата приятелка или близка до сърцето ви дама.