Lidl откри 100 нови работни места за лятото за магазините си в девет морски града. Варна, Бургас, Поморие, Равда, Царево, Созопол, Балчик, Слънчев бряг и Св. Св. Константин и Елена са летните дестинации, където компанията предлага сезонна заетост за 6 месеца – от април до края на септември. Така всеки, който търси добра работа в комбинация с почивка на морето, може да кандидатства на jobs.lidl.bg

Какво включва предложението?

  • Сигурно и атрактивно възнаграждение, както и бонус за отработен ден. Lidl е веригата, която традиционно дава едни от най-високите възнаграждения в бранша. При сезонната заетост към доброто заплащане се добавя и бонус за всеки отработен ден.
  • Възможност за настаняване в градовете Балчик, Несебър, Поморие, Царево и Созопол. Това означава, че ако кандидатът избере някой от тези курорти, от компанията изцяло ще се погрижат за настаняването му.
  • Богат пакет придобивки – сезонният служител получава пълен комплект придобивки като останалите служители в компанията. Това включва 200 лв. ваучери за храна на месец, допълнително здравно осигуряване и застраховка, карта Multisport, допълнителен ден отпуск за рожден ден, ако празнуваш в този период, и други.
  • Ако служителят има ученици у дома, ще получи и още една атрактивна придобивка за 15 септември – отстъпка от платформата Уча.се и комплект ученически пособия.
  • Обучение и ментор – всеки сезонен служител минава през специално обучение, за да бъде въведен плавно и ефективно в работата. Има и ментор, който му помага и на когото може да разчита.
  • Работа на смени, за да се съчетава работата с времето на плажа още по-лесно.
  • Реална възможност лятната заетост да се превърне в постоянна – ако служителят се справя успешно, има и реалния шанс да стане постоянна част от екипа на Lidl и да продължи развитието си в компанията и след края на летния сезон.
  • Световно признат работодател – в началото на годината международната организация Top Employers Institute отличи Лидл България като №1 работодател в ритейла у нас и в ТОП 3 на най-добрите работодатели в страната. Веригата получи престижния сертификат TOP Employer 2023 за четвърта поредна година и отново се утвърди като коректен и предпочитан работодател.

Всеки, който има интерес, може да намери повече информация и да кандидатства на кариерния сайт jobs.lidl.bg.