Вълнуващо лято се очертава сред палмите на минерален комплекс Terme di Hissar. Луксозният хисарски комплекс вече отвори врати за посетители и по всичко личи, че новият сезон ще надмине очакванията.  

Първите гости на комплекса вече се ползват от лечебната 35-градусова вода. Водните удоволствия са разпределени между един вътрешен горещ басейн и четири външни, два от които са пригодени за деца и вече са изпълнени от игри и смях. Екип от аниматори пък се грижи за забавлението на малчуганите, които имат на свое разположение още пясъчна площадка с въжен лифт. 

Релакс зоната на комплекса е място, в която всеки може да забрави за ежедневие и стрес. Докато малките се веселят, възрастните могат да се насладят на традиционна финландска сауна, парна баня, солна стая и външно джакузи. Там се намира и вътрешният басейн, чиято температура е най-висока - 36 градуса. 

За да вдигнете дори още градусите, специален воден бар глези с шотове и коктейли, сервирани директно сред талазите вода. Сред зеленината и маслиновите дръвчета в комплекса има разположени още два бара и ресторант.

Комплексът предлага къмпинг за каравани, широк паркинг с електрически зарядни станции и сейф за сигурността на всички посетилите.

Terme di Hissar се намира в Хисар - само на около 40 км от Пловдив и 170 км от София, което позволява скоростно да се пренесем в тропически рай в полите на Средна гора.