efbet Лига се завърна заедно с бонус играта от efbet “3x500 лева след всеки кръг на efbet Лига“. Още в първите два кръга зрителите се убедиха, че това първенство ще бъде по-вълнуващо от предишното. Причината е видима – налице е повишената конкуренция. В това първенство предварителните заявки няма да бъдат от значение.

Променя се и профилът на съперничеството. Още от началото се вижда с просто око, че почти всички искат да играят добър футбол. Българските отбори вече имат ясна идея за играта си и това прави продукцията им по-привлекателна. Единици са мачовете, които могат да бъдат вкарани в графата непривлекателни. Още от миналия сезон започна повишаване на резултатността, не може да има съмнение, че това ще продължи и в новото първенство. Мачовете без голове или с малко такива ще бъдат изключение от правилото.
Срещите се провеждат с ограничена публика, но вълнението по стадионите е безспорно.

Любителите на спортните злагания имат редица възможности от интересни маркети на efbet.com, с които да изпитат познанията си за българския футбол. Към тази тръпка oт efbet добавят и бонус игра „3x500 лева след всеки кръг на efbet Лига“. Правилата за участие са прости и може да откриете на liga.efbet.com. Всеки, залог в права колонка, в която има мач от efbet Лига носи автоматично участие на играчите за бонус играта и възможността за печалба на 500 лева free bet.