Всеки град си има своите култови места, които пазят спомени и частица история. Едно такова място е ресторант Monroe. Той  се намира в цeнтъpa нa гpaд Πлoвдив и e зaвeдeниe c иcтopия. Ha нeгoвo мяcтo в нaчaлoтo нa 20-ти вeĸ ce e нaмиpaлo eднo oт пъpвитe ĸaфeнeтa в гpaдa, пpeвъpнaлo ce в цeнтъp зa paздyмĸa нa вcичĸи гpaдcĸи ĸyлтypни дeйци. Днec тo e мoдepeн pecтopaнт c пepфeĸтнaтa лoĸaция и yютнa aтмocфepa, в ĸoятo дa пpeĸapaтe цeнни мигoвe в ĸoмпaниятa нa нaй-любимитe cи xopa.

Без значение дали просто искате да изпиете едно кафе, да си вземете вкусен сандвич за изпът, да отскочите от офиса за вкусен обяд или приятна вечер с компания, това е идеалното място.

В кафе-сладкарницата се откриват най-ароматните кафета, които да дадат старт на деня ви, а съблазнителните десерти във витрините са дело на професионални сладкари, които създават сладостни феерии.

В забързаното ежедневие, понякога не остава време за обяд. Но това не означава, че трябва да гладувате. Ресторант Monroe се е погрижил и за това. От витрината за бързо хранене и барбекю можете да си вземете вкусен сандвич с пресни и качествени продукти и месо изпечено на място. А ако все пак решите да се насладите на обедната си почивка, защото да не го направите с вкусно и питателно обедно, което ресторанта предлага. При това на неприлично достъпни цени.

Как изглежда перфектната вечер? Ресторант Monroe дава отговор и на този въпрос. Елате и я изживейте. Още с влизането ви посреща красиво пиано, кореспондиращо идеално с новия стилен интериор на мястото. По стените висят снимки на автографи и пожелания, оставени някога от известни българи, посетили ресторанта, акуратно запазени и след ремонта.  Приятното осветление създава усещане за ретро романтика и интимност в обстановката. А любезният персонал ще се погрижи да прекарате една приятна вечер, наслаждавайки се на изключителното средиземноморско меню. Прецизно подбраните готвачи превръщат храната в изкуство, която ще ви омагьоса с неповторимия си вкус.  

Може да гарнирате всичко това с чаша хубаво вино в уютната и приласкаваща градина.

Вашите деца също ще се забавляват, защото е наличен и детски кът с аниматор, които ще оттърве малките пакостници от скуката.

Ако доброто прекарване е ритуал за вас, то правилното място е ресторант Monroe. Защото тук се срещат историята, добрите приятели и кулинарната магия.

 

Адрес: ул. „Антим I" 5

Телефон за резервации: 089 630 1140

Facebook: MonroeBarFoodFriends

Instagram: monroeplovdiv