Златната есен е тук, а с нея и по-хладното време, което предизвиква да извадите от гардероба си по-топли дрехи и подходящи аксесоари към тях. Наред с любимите си шалове, не забравяйте да се подготвите за този красив сезон и с подходящи шапки. С тях, печелите допълнителна топлина, но и красива визия. Ето кои са топ моделите дамски шапки на есен 2023 според модните експерти.

Страхотните плетени дамски шапки и федора моделите отново са тук.

Топли, меки, закачливи и толкова симпатични, плетените дамски шапки отново надничат от витрините на любимите дизайнери. И нищо чудно - те са в толкова много цветове и дизайни, сред които всяка дама може да открие своите, отиват на всички и предлагат супер комфорт в студеното време. С подобна шапка - с или без помпон, получавате не само готина визия, но гарантирана топлина, а това е неустоима оферта, която печели все повече и повече женски сърца. Последните години, класическите модели допълват вариации с дуо помпони, като при някои модели те могат да се свалят, за да получите още визии от само една шапка. Супер актуални са и дамските филцови шапки тип федора. Красивата им периферия е много изтънчена, женствена и елегантна и добавя стил и класа към всяко облекло. Изберете модел в ръждивочервено или пък бежово и изградете впечатляваща стилна визия.

Дамски шапки тип bucket и барети

Готините модели дамска бъкет шапка с ниска периферия и ърбън излъчване са актуални и този сезон. Разбира се, за разлика от летните си вариации, този път е добре да изберете по-плътен модел, който ще ви даде повече защита срещу капризите на времето. Можете да се спрете на луксозен модел в есенни цветове, подплатен със сатен или пък уголемен модел от пухкава, топла, мека материя. Комбинирайте с подходяща чанта в същата тоналност и красиви бижута в златно и превземете есенните улици със стил. Баретите от своя страна, както винаги имат своето място на модната сцена. Красиви и женствени, те придават един много отличителен елегантен и класически външен вид, вдъхновен от дамите във Франция, известни с шикозната си и премерена визия и класните бляскави красавици на близкото минало като Одри Хепбърн. Изберете модел в цвят, който ви допада и носете с усмивка и самочувствие. С черното, няма как да сбъркате и ще комбинирате лесно с много любими визии. Достатъчно е да приготвите любимите си боти в този цвят и можете да оформите цяла палитра разнообразни аутфити.

Баскетболна шапка и дамско кепе с козирка

По-хладното време не означава, че ще се лишите от любими страхотни лежерни модели дамска шапка, като най-култовия модел с козирка - бейзболната шапка. Напротив! Достатъчно е да подберете страхотен дизайн, изработен от по-плътна материя, за да може не само да ви краси, но и да ви топли и сте готови за есенни подвизи. Актуални са решенията с каре в меки бежови тонове, които са в тон с най-типичните за този сезон цветове. Добавят щипка стрийт излъчване към визията ви и са много модерни и забавни. Кепето с козирка, също е на мода и този сезон. Този тип страхотни шапки са много закачливи и модерни и се носят все повече от стилните дами по света. Присъствието им в колекциите на големите дизайнери е все по-голямо. Изберете модел в меко зелено, синьо или черно, комбинирайте с любимо подходящо облекло и се насладете на елегантни аутфити.

Открийте цяла палитра модерни, стилни, актуални дамски шапки на answear.bg. Нека аксесоарите работят за вашия комфорт и отлична визия и през есента. Не правете компромиси с удобството и модното си излъчване.