CookBox „Сготви си сам“ официално доставя в Пловдив! Популярната зад граница услуга “meal kit service” е на разположение за пловдивчани от началото на 2022 година. Услугата представлява доставка на продукти в точен грамаж, необходими за приготвянето на избрано ястие от меню с 23 рецепти, изготвени от професионални готвачи, мастър шефове и шампиони в кулинарията. CookBox спестява време, пари и усилия! Не се редите на опашки, не изхвърляте продукти и не стоите в кухнята с часове, а седмичното Ви меню е значително по-интересно.

Всеки се е питал стотици пъти „Какво да сготвя днес?“. Разнообразните CookBox рецепти ще Ви предоставят възможността да готвите с нови и оригинални продукти и похвати, които да съчетаете в хармонични ястия, достойни за изискан ресторант.
Рецептите са предварително заложени да бъдат за 2 или 4 порции, а продуктите са индивидуално опаковани в абсолютно точен грамаж. Така например в кутията може да намерите: 10гр. трюфел, 200гр. горски гъби, 50гр. маскарпоне, 15гр. черен шоколад, 30мл. трюфел зехтин, 40мл. бяло вино и други.

Ценовите диапазони също са разнообразни, адаптирани към възможностите на всеки потребител. Ако все пак се чудите дали ще се справите с това кулинарно предизвикателство, сайтът ще Ви навигира с предварително заложена степен на сложност, време за приготвяне, необходими уреди, дори алергени и хранителни стойности. За хората с натоварено ежедневие има категория „бързи ястия“.

Най-забавното тепърва предстои! След като поръчате избраното от Вас ястие бързо, безопасно и безплатно до вратата Ви ще бъде доставен Вашият CookBox.

 

Освен свежи и внимателно подбрани продукти, в кутията ще откриете рецепта с подробно писмено и видео описание. Така процесът по готвене ще се превърне в едно приятно и улеснено до максимум преживяване, в което всичко Ви е под ръка. Също така няма да се чудите дали екстравагантните комбинации ще доведат до удоволствие за небцето Ви. Просто трябва да следвате стъпките, описани в рецептата или пък да гледате готовите видеа в сайта или в YouTube канала на CookBox.

Водени от тях, Вие ще изживеете магията на кулинарията и удоволствието сами да приготвите храната си стъпка по стъпка! Освен това ще развиете готварските си способности, разширявайки списъка си с умения.

За разлика от опциите за онлайн пазаруване на хранителни продукти, както и за поръчване на готова храна, CookBox предоставя удобство и изживяване на съвсем различно ниво! Вашата кутия съдържа всичко необходимо, а от Вас е нужно да се насладите на предстоящото кулинарно пътешествие, завършващо с великолепно, домашно приготвено ястие, с което ще впечатлите близките си.

CookBox гарантират, че продуктите, които ще получите са от висок клас и се залага на това да бъдат възможно най-свежи.

За първа поръчка пък получавате 20% отстъпка с промо код „First20”. А ако поръчате повече кутии наведнъж, имате допълнителна отстъпка до 15%, като така се натрупват общо 35% промоция от цената за първа поръчка в сайта.

Поръчките се правят за следващия ден, а фирмата работи по въпроса да наприви възможни поръчки за същия ден и да обогати менюто с нови, интересни предложения.