Коледа и Нова година заемат специално място в сърцата на българите. Ние свързваме тези празници не просто със семейна трапеза и уюта на дома, но и с очакването да си разменим дарове като признателност за подкрепата и опората, които си оказваме през годината.

От ранна детска възраст в ума и в сърцата ни се е запечатал образът на Белобрадия старец, който ни носи мечтани неща, но с порастването си разбираме, че тези подаръци са родени от взаимната грижа, мисъл и любов от и за ближния. Разбираме, че чудесата сътворяваме сами.

За да дарим това специално усещане обаче, трябва да заделим един значителен финансов ресурс, което често е непосилно за нас. Освен пари за подаръци, ние трябва да отделим средства за трапезата ни, за всички регулярни битови сметки, които през зимата се увеличават, за новогодишното празнуване и след тези разходи някак си да не фалираме. При много хора това е равносилно на огромни лишения, ако въобще е възможно. В много от случаите се налага да са справяме с една заплата и празничните ни планове се оказват загубена кауза.

Сътворяването на чудо обаче никога не трябва да бъде загубена кауза!

Има начин да дарим усмивка, да посрещнем празниците охолно и спокойно и на всичкото отгоре да спечелим подарък, който ще направи празниците ни незабравими. 

15 късметлии ще имат шанса да се спечелят  големи атрактивни награди за новата 2022 година. Възможността, която ще ни позволи да подарим и да спечелим, се предоставя от Ferratum – единствената финансова институция у нас, която отпуска бързи заеми с онлайн кандидатстване и напълно прозрачни условия.

В помощ за нашите разходи Ferratum предлага безлихвени кредити на всички нови клиенти, но и възможност всеки, който има активен заем, да получи големи награди или пък пълно опрощение на задълженията си.

Всеки клиент, който има активен кредит в периода на кампанията до 31 декември 2021, може да участва за една от големите награди на Ferratum. Списъкът от награди ще ощастливи и малки, и големи - 3 смарт телевизора, един PlayStation 5, 3 смартфона iPhone 13 PRO, както и 3 невероятни помощника в домакинството - прахосмукачки робот. Още 5 късметлии ще получат безвъзмездни кредита за суми до 6000 лв.

Всички правила за зимната кампания на Ferratum „Черни петъци... бели празници и много подаръци от Ferratum“ може да откриете на техния официален уебсайт.

Победителите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип. Тегленето ще се състои на 05.01.2022 г. В рамките на същия ден, печелившите ще бъдат обявени на сайта на Ferratum. Така че ви съветваме да не губите време и да попълните формата за регистрация, ако вече имате активен кредит, за да гарантирате участието си в томболата. В случай, че все още не сте се възползвали от продуктите на Ferratum, сега е най-подходящият момент, защото хем ще се възползвате от безлихвения първи кредит, хем ще имате достатъчно средства за предколедното пазаруване, хем ще участвате в тегленето на 5 януари и ще имате уникалната възможност да се сдобиете със супер награда в самото начало на годината.

Няма никакво значение от вида на кредита и точно кога сте получили одобрение за него.

Ferratum предлага пълно портфолио от възможности за финансова помощ. Едни от опциите, които са насочени с голяма грижа към клиента, са предложението за „Заем до заплата“, чрез което може да се изтегли сума до 1000 лв. с гъвкав срок за изплащане, и услугата „Кредит на вноски“, която позволява вземане на по-голяма сума до 6000 лв. със срок за връщане до 18 месеца. Можете да разгледате всички продукти на Ferratum в техния сайт, който впрочем е отскоро e обновен за още по-ефективно потребителско изживяване.

С новата си зимна промоция Ferratum дава възможност на всеки да зарадва  себе си и своите близки. От компанията вярват в правото ни да сътворим своето Коледно чудо, защото всеки има нужда да види щастието в очите на децата си, семейството си и любимите си. Липсата на спестявания не трябва да помрачава празничните дни. Каним ви да превърнте празниците си в бели и изпълнени със светлина със съдействието на Ferratum. Всички възможности да дарите с подаръци близките си без лишения, както и да попаднете сред късметлиите, които ще получат голяма награда, вече са във ваши ръце.